iPon Hírek

Rap: A tudomány és technika új PR-eszköze

Dátum | 2008. 11. 28.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Érdekes videók bukkantak fel a Seagate és az LHC felől is, amelyek egyszerre szórakoztatóak, reklámértékűek, és legalábbis az LHC-s alkotás esetében még informatívak is.

A Sniper Twins Seagate-es remekművének mi is állna a középpontjában - refrénjében -, mint a merevlemezek, abból is rögtön a 1,5 terabájt, és az égig halmozott memória (tárhely) - valamint egyben felfogható afféle jópofa céges boxlégkör-paródiának is:


Zenei téren Kate McAlpine klipje az LHC-ről ennél ugyan jóval egyhangúbb, viszont bőven kárpótolja Kate kedves hangja, és a szöveg messzemenően informatív jellege, mivel valóban elmond gyakorlatilag a teljes LHC-projektről elmond minden lényegi tudnivalót, amire csak kíváncsi lehet a laikus érdeklődő max. 5 percben - aki pedig többre kíváncsi, az úgyis utánanéz:


Mindent egybevetve, mindkét alkotás nagyon jópofa és jól sikerült, érdemes megnézni/meghallgatni őket... és remélhetőleg lesz még szerencsénk hasonlókhoz a jövőben is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tyrel
2008.11.28. 15:48
vissza a cikkhez

Nekem nem jön be ez a rap-elős cucc, mondjuk alapból nem számít ez nálam zenének szóval nehezen is lehetne rám hatással...

Viszont a LHC eredményeire kiváncsi leszek... Szerintem az űrkutatás után a második legnagyobb lépés amit eddig tettünk egy eddig csak sci-fi filmekben látott jövő felé...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.11.28. 18:40
mekkoraa
inkább ilyen reklámok legyenek, meg ezt kelljen megtanulni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!