iPon Hírek

R.A.W. kasztbemutató: A tolvaj

Dátum | 2012. 09. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A R.A.W. - Realms of Ancient War kapott hivatalos megjelenési dátumot és egy új videóban bemutatásra került a tolvaj, azaz rogue kasztja is.

A csinos hölgyemény mestere az íjnak, de közelharcban sem utolsó, hiszen remekül bánik a tőrökkel. Ettől függetlenül a bőrpáncélja és az átlagos állóképessége miatt nem a legjobb sok ellenség ellen folyó hosszú csatákban, így mindenképpen ajánlott kihasználni lopakodó képességeit.

A tolvaj természetesen avatott mestere a csapdáknak és piszkos trükköknek is, szóval remekül lehet majd vele boldogulni. A korábbi kasztbemutatók alkalmával már sor került a varázslóra és a harcosra, ha még nem láttátok őket, akkor érdemes pótolni.

 A R.A.W. szeptember 19-én jelenik meg Xbox Live-on (EU/US) és PSN-en (EU), szeptember 20-án pedig az Egyesült Államok PSN-én. A PC-s tábornak októberig ki kell tartani. Korábbi hírünkben részletesebben is írtunk a játékról, ha felkeltődött az érdeklődésetek, akkor katt.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. uristen
2012.09.07. 15:21
Inkabb csinaljanak valamit, ami nagyon hasonlit a Diablo III -ra, mert az, hogy nagyon kulonbozni akarnak a jatekok egymastol, csak elrontja oket...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!