iPon Hírek

Ray-Ban és Oakley kereteket kaphat a Google Glass

Dátum | 2014. 03. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Google okosszemüvege, a Google Glass újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis a vállalat bejelentette, együttműködésbe lépett a Luxottica szakembereivel annak érdekében, hogy a termékhez stílusos szemüvegkeretek készülhessenek. Az említett cég áll egyebek mellett a Ray-Ban és az Oakley szemüvegmárkák mögött is, amelyek meglehetősen ismertek világszerte.
Az együttműködés gyümölcseként a Google Glass hardverkomponensei még stílusosabb szemüvegkereteken kaphatnak helyet, így még szélesebb rétegek számára válhat vonzóvá az újdonság. Érdekesség, hogy az Oakley ezzel egy időben saját "okosszemüveg" készítésén is munkálkodik, amely az Airwave nevet viseli, és amelyet a cég a Recon Instruments szakembereivel közösen fejleszt. Egyelőre rejtély, hogy mi lesz a szóban forgó projekt sorsa azután, hogy az Oakley most együttműködésbe lépett a Google-lel: van rá esély, hogy a projekt önállóan folytatódik tovább, de az sincs kizárva, hogy a két projekt egyesül.
A Google Glass G+ témához kapcsolódó bejegyzéséből az is kiderül, hogy a Luxottica több, mint 5000 értékesítési ponttal és disztribúciós csatornával rendelkezik az Amerikai Egyesült Államok területén, amelyek minden bizonnyal jól jönnek majd. Az is pozitívum, hogy az új együttműködésnek köszönhetően rendkívül sokféle igényes, divatos, trendi szemüvegkeret készül majd a Google Glass-hoz, plusz az említett két nagy, rendkívül jól csengő márkanév is segíthet a Google Glass népszerűségének növelésében.
Jelenleg a Google Glass-hoz a Titanium Kollekció keretén belül többféle szemüvegkeret is elérhető – ezek közül látható néhány a fenti fotókon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Ch00ler
2014.03.26. 15:09
Már ideje volt. A jelenlegi kollekció totál béna.
Egy RB-en mégiscsak jobban fog kinézni a cucc, mg akkor is, ha kicsit módosítani kell a jelenlegi RB fazont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DogTheDog
2014.03.26. 16:24
Azt azert remelem nem ugy gondoltak,ahogy a kepeken latszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Sr4c
2014.03.26. 17:05
továbbra is fosul néz ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nemlehet
2014.03.26. 21:54
Szerintem is szarul néz ki.. Mondjuk nekem eleve nem tetszik az RB fazon. Amúgy gondoltak már arra az elenyésző kb 35%-ra aki szemüveges? Azok hogy a túróba fogják hordani ezt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller nemle...
2014.03.26. 22:09
Úgy, ahogy normál szemüveget?

Nyílván levehető a google-glass keretéről a lencse, és cserélhető egy nagyító/kicsinítő lencsére.

De ez csak egy tipp.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!