iPon Hírek

Razer: Orochi és Kabuto

Dátum | 2009. 07. 24.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Legutóbb egy térhatású headszettel bővült a játékosoknak szánt perifériáiról híres Razer kínálata, most pedig egy új egérrel és egy alá való paddal jelentkezett a vállalat.

Az új, Orochi névre hallgató rágcsálót elsősorban hordozható eszközök mellé szánja a cég, azonban asztali gépekkel való használatra is teljesen alkalmas. Az egér a Razer Precision 3G Laser Sensor-t kapta meg, mely nagyon magas, 4000 dpi-s érzékenységgel rendelkezik. A számítógéppel vezetékes és vezetéknélküli módban is képes kapcsolatot teremteni az Orochi, az utóbbi esetben a Bluetooth 2.0 protokoll segítségével. Összesen 7 darab programozható gomb található meg az egéren, ezen felül pedig tartalmaz még beépített memóriát is, a Razer Synapse On-board Memory-t, melynek gyakorlati haszna az, hogy közvetlenül az eszközben is tudjuk tárolni a profilunkat.

Razer Orochi
A kényelmes használatot szolgálja még a három levehető talp, a pehelykönnyű vezeték, a gyors válaszidejű (Hyperesponse) bal és jobb gombok, valamint a teleptöltöttség-jelző is. A Razer, kedveskedve azoknak, akik laptoppal szeretnék használni az Orochi-t, egy sajátos hordozóeszközzel együtt dobozolja, mely jelentősen megkönnyíti a rágcsáló szállítását. A 2 AA-ceruzaelemmel működő egér Európában 80 eurós áron fog piacra kerülni idén szeptemberben.

Razer Kabuto
A Razer Kabuto egérpad a vállalat sajtóközleménye alapján egy ultra-vékony, puha társ az egér számára, melyet elsősorban olyan helyekre szán a cég, ahol életbevágó kérdés a pontosság. A mikroszálas felszínnek köszönhetően megfelelő mértékű csúszást nyújt az egérnek a Kabuto, miközben maga a pad nem mozdul el az asztalon. A tervezők még egy okos másodlagos funkciót is építettek a termékbe, ugyanis laptop-kijelző védőként is használhatjuk azt, így óvva a hordozható gép megjelenítőjét a sérüléstől. A Razer Kabuto 20 eurós áron lesz kapható augusztustól Európában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Multitask
2009.07.24. 11:41
VISSZA A HIRHEZ

Szép diszkréten világít.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noherczeg
2009.07.24. 11:44
Túl sok Narutot néznek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR
2009.07.27. 16:27
Ja aztán majd lőnek is helyetted meg hangra pozicionál(bár nem sok értelme lenne)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!