iPon Hírek

Razer rágcsáló limitált példányszámban

Dátum | 2008. 09. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Razer neve a legtöbb hardcore játékos számára ismerősen cseng: a gyártó igényes, minőségi egerekkel van jelen a piacon, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. A vállalat legfrissebb terméke egy különleges egér, amelyet a gyártó kifejezetten a játékosok számára fejlesztett ki. Az újdonság csak limitált darabszámban lesz elérhető - állítja a Razer.


A PAX 08 Razer DeathAdder névre hallgató egérben a Razer díjnyertes 3G-s Infrared szenzorja található, amelynek köszönhetően a termék rendkívül hirtelen mozdulatokra is kitűnően reagál. Az 1000 Hz-es Ultrapolling technológia segítségével az egér válaszideje 1 ms körül helyezkedik el, így ideális fanatikus játékosok számára is. A PAX 08 Razer DeathAdder érzékelője másodpercenként 6400 kép közvetítésére képes, az egység érzékelőjének felbontása 5,8 Megapixel. A terméket a Razer jobbkezeseknek ajánlja, az egér egyébként tökéletesen ergonomikus kialakítással bír, tehát használata minden bizonnyal kényelmes. A termék teflon talpakkal is el van látva a hangtalan és zökkenőmentes használat érdekében. A különleges egér 128 mm x 70 mm x 42 mm-es méretekkel bír. A rágcsálón 5 darab programozható gombot is találunk, amelyek Hyperresponse fantázianévvel vannak ellátva.


A Razer nem mindennapi egeréből összesen 400 darab készül majd, ám árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a vállalat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. leviske
2008.09.01. 15:55
Ez tök úgy néz ki, mint a Habu... csak az jobban tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fix3r
2008.09.01. 17:26
Ha jól emlékszem régebben már kidobott egy egeret a razer deathadder néven... Akkor ez most mi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix3r
2008.09.02. 07:01
Akkor ezt a penny market-el közösen fejlesztették?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!