iPon Hírek

RE: Raccoon City PC megjelenés + új trailer

Dátum | 2012. 02. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Resident Evil: Raccoon City PC-s verziója május 18-án jelenik meg, jelentette be a kiadó Capcom. Ez nagyjából 2 hónappal követi a PS3-as és Xbox 360 verziókat, melyek március 23-án jönnek ki. A csúszás okát nem árulták el, de a Capcom örömmel jelentette be, hogy a PC változat támogatja majd az NVIDIA 3D Vision-jét.

A Raccoon City egyébként egy spin-off játéka az alap Resident Evil szériának. Ebben a darabban ha lehet még jobban elcsúszik a fókusz a horror elemekről és egy kooperatív shootert prezentálnak nektek a fejlesztők, mely a Resident Evil 2 idejében játszódik. Nyomulhattok az agyatlan fertőzöttek között mint a kormány Spec Ops katonája vagy mint gonosz Umbrella zsoldos. Lesz a játéknak egy Heroes módja is, amelyben olyan ismerős arcok köszönnek vissza mint Leon, Jill és Hunk.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. sensor
2012.02.25. 21:27
Izé....lemaradtam kicsit....nekem a Resident Evil-ről a 2. rész jut mindig eszembe, a ps1-es 2 cd-s változat, ahol attól függően kezdtem a csajjal vagy a sráccal a játékot hogy melyik cd-ről indítottam. Ajtónyitogatás, vizsgálgatás, medikit, herb, megijedés, futás...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. xenon77
2012.02.25. 23:08
Akkor elég jól "lemaradtál"! Tán nem be voltál fagyasztva? Lemaradtál, de nem vesztettél vele semmit! A 2. részig létezett számomra resident evil, na jó talán még a harmadik is korrekt volt. A többi arcade-os "szutyok".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Samanoske
2012.02.26. 00:10
Azért a code veronica is jó volt+a 4,5 is csak az más.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. D3MoNiC
2012.02.26. 06:17
Jól mondjátok a Resident Evil-ök, az alap szériában mondhatni az 1,2,3 és a code veronica. A többi kiegészítő maximum pénzgyűjtögetés céljait szolgálta, bár ha úgy vesszük a 4-nek megvolt a feelingje habár köze nem volt semmihez, de játszható volt és izgalmas!!

Én végre egy fps Resident Evil-t várok, ha már a régi ''nem látod mi jön ki a sarokból'' Residenteknek vége. Egy mondjuk Cod szintű kezelhetőséggel, és ilyen téren akár átrázható zombikkal, és végre kevés golyóval mert egy játék mondjuk ki őszintén ott megbukik ,h egy zombiból kiveszel 28 shotgun lőszert és az új ammo utánpótlásig találkozol 2 másikkal...

Sztem odatenné a hírnevét megint a topra ha egy ilyet alkotna és nem erőltetné ezt a hátulnézetes ''a karakteredtől nem látsz semmit'' verziót. Nekem az agyamra megy már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. homeware
2012.02.26. 12:33
Én szívesebben látnék Resident Evil REMAKE minőségű és stílusú játékokat. Mondjuk a RE2 olyan formában...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Capritain
2012.02.27. 00:36
Olyan király a zene ezekhez a képsorokhoz, hogy a játék már nem is érdekel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!