iPon Hírek

RE5: Desperate Escape részletek

Dátum | 2009. 12. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette a második letölthető epizódot a Resident Evil 5-höz, melynek címe Desperate Escape lesz. A DLC várhatóan március 3-án jelenik majd meg az XBL-en és 4-én PSN-en.

A kiegészítőben a BSAA ügynök Josh Stone bőrébe bújunk, aki segít megszökni Jill Valentine-nak a Tricell gyárból. Jill eléggé le van strapálva, mivel valami agybirizgáló ketyerét használtak rajta, de persze ettől függetlenül nem lehet probléma kihozni a nőt az éj leple alatt... A fő cél egyébként az, hogy segítsék Chris Redfield-et és Sheva Alomart a végső küzdelemben az irtózatosan gonosz főgonosz Albert Wesker ellen. Nnna.

A Desperate Escape mellett a Capcom tervez még egy második Costume pakkot is, melyben lesz egy nehézpáncélzat Chrisnek és egy Üzletasszony jelmez Shevának. Ezek, Josh Stone és a korábbi kosztümök (Harcos Chrisnek és Tündi-bündi ruci Shevának) mind működni fognak a Mercenaries Reunion módban.

Összefoglalva, az első rész - a Lost in Nightmares -, az első Costume Pack-el február 17-én jön Xbox 360-ra, illetve 18-án PS3-ra. A Desperate Escape a második Costume Pack kíséretében március 3-án érkezik boxra, 4-én PS-re. Ha valakinek még nincs meg az alapjáték, az március 12-től megvásárolhatja az RE5: Gold Edition-t is, ami a PS3 változat esetében mindent tartalmaz 1 blu-ray-en, míg az Xbox-osok csak az eredeti játékot kapják DVD-n és pár letöltési kódot a dobozban.

Resident Evil 5 tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!