iPon Hírek

RE6 demó a Dragon's Dogma vásárlóknak

Dátum | 2012. 02. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem kell megijedni, előbb-utóbb mindenki hozzájuthat a Resident Evil 6 demóhoz, mindössze annyiról van szó, hogy a Capcom új nyílt világú fantasy játékának vásárlói egy kicsit hamarabb, mint mások. A Dragon's Dogma bolti változatának dobozában találtok majd egy beváltható kódot, ami idő előtt letölthetővé teszi majd nektek az RE6 próbaverziót.

Xbox 360-on július 3-tól lesz letölthető (60 nappal hamarabb, mint bármely más platformon), PS3-on szeptember 5-től. A Dragon's Dogma május 25-én jelenik meg mindkét platformra Európában. Amennyiben előrendelitek a játékot, megkapjátok a Pawn Upgrade Pack-et, melyben plusz Rift kristályok lesznek, aminek hála kezdettől fogva magasabb szintű Pawn-okat bérelhettek. Valamint hozzátok vágják a Weapon Upgrade Pack-et is, mely hasonló módon magasabb szintű fegyókat tesz elérhetővé, attól függően, hogy milyen boltost favorizáltok.

Természetesen megjelenés után is számíthattok majd bőséges DLC esőre, jönnek majd küldik, páncélok, fegyverek, ha igazán tetszik majd a játék, akkor jobb ha közel tartjátok a bankkártyátokat játék közben.

Még egyszer: Dragon's Dogma - május 25., Resident Evil 6 - november 20. Addig is ajánljuk figyelmetekbe a legújabb trailert alant!

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. langward
2012.02.02. 07:16

Dragonheart turbózva!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!