iPon Hírek

Red Faction: Van humora a készítőknek!

Dátum | 2009. 04. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Volition április elsejei tréfája nem volt akkora durranás egészen addig még valóban meg nem valósították!! A strucckalapács nagy, tollas és üt!

A készítőket eddig csak a fellengzős nyilatkozataikról ismerhettük meg, viszont most megmutatták, hogy van humorérzékük is. Eredetileg nem volt tervben, hogy beleteszik a játékba a szerencsétlen szárnyast, de miután elkövették azt a hibát, hogy néhány alfa előtti screenshotot hagytak kiszivárogni, gondolták inkább rákontráznak a hülyeségre.

A strucckalapács multiplayer játékkal lesz majd kilockolható. Hamarosan több kézifegyverről is lerántják a leplet, amelyeket hasonlóképp lehet majd megszerezni, illetve további játékmódokról és változtatásokról is érkeznek még infók a multiplayer béta befejeztéig.

"A Red Faction neve mindig is a pusztítás szinonimája volt. Úgy éreztük, hogy a széria folytatásához valami kis extrával is elő kell rukkolnunk. Nézzük csak mit is értünk el: A játékunk valós fizikán alapuló rombolást és pusztítást hozott, plusz megvan a lehetőség benne, hogy megöljünk valakit egy nagyon nagy madárral. Gondolkodjatok el ezen."

                         


A játék június 12-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.06. 12:50
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. raiden
2009.04.06. 13:12
LOL =DDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2009.04.06. 15:53
A madárvédő golyókapkodó reinkarnációját is remélem, hogy berakják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!