iPon Hírek

Reeves elgázolt egy paparazzot

Dátum | 2007. 03. 21.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Keanu Reeves ült annak a Porschénak a volánja mögött, amely feltehetőleg elgázolt egy fotóst, aki a sportkocsi mellett állt, számoltak be kedden a nyomozók.

A fotós a földre esett és ki kellett hívni a mentőket, miután Reeves autója feltehetőleg elgázolta a férfit hétfő este fél nyolckor, nyilatkozta a Los Angeles megyei helyettes seriff, Ed Hernandez. A fotóst, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, kórházba szállították ismeretlen sérülésekkel. A negyvenkét éves Reeves sérülések nélkül úszta meg a dolgot.

”Elsodorta a Porsche előtt ácsorgó paparazzót, és a férfi a földre esett," – mondta el Hernandez. Az nem ismeretes, hogy mindeközben a Porsche milyen sebességgel haladt.

Reeves a "Matrix"-trilógiából, a "Speed" –ből és a „Bill és Ted zseniális kalandja" című filmből ismert sztár éppen egy parkolóhelyről, az Avenida Tranquila pihenőhelyről hajtott ki, amely Los Angelestől harminc mérföldnyire, a Los Verdes County Golfpályánál található” – tette hozzá a férfi.


Reeves ügyvédje, Jay Lavely kedden elmondta, hogy ezt az incidenst szerinte sokkal inkább a paparazzo viselkedése, semmint Mr. Reeves magatartása váltotta ki. ”A paparazzo, aki egészen Palos Verdes-ig követte Mr. Reeves-et, a férfi autója elé állt és eltorlaszolta Reeves kocsijának útját, amikor a férfi beszállt, hogy arrébb hajtson. Reeves arra számított, hogy a férfi arrébb megy majd, ám nem ez történt”

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.21. 17:45
Keanu Reeves ült annak a Porschénak a volánja mögött, amely feltehetőleg elgázolt egy fotóst, aki a sportkocsi mellett állt, számoltak be kedden a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!