iPon Hírek

Reklámblokk és magyar siker

Dátum | 2009. 10. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lássuk, milyen TV reklámokat tolnak manapság a játékokhoz: Bayonetta, Ratchet & Clank, Dragon Age: Origins.

Bayonetta (PS3, Xbox 360)

A banya nem hazudtolja meg magát. A japán tévéreklámban a főként az erősebbik nemhez tartozó játékos közönséget vonzó Bayonettát egy ázsiai gamer leányzó képében láthatjuk megszemélyesülni (pew-pew, szép mondat). Fogalmazzunk másképp, minden gamer álmai nője népszerűsíti a játékot. Vajon hogy állna neki a DualShock 3?... Nnna, elég a perverzióból.

            


Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)

Nincs olyan PS3 fanboy a bolygón aki ne ismerné Ratchetet és hűséges robot társát Clanket, akik már számtalanszor mentették meg a galaxist. A PlayStation széria legjobb platformeréről van szó kérem szépen, szerettük PS2-n, tapadtunk a PS3-as folytatásra és most íme itt a legújabb rész. Hamarosan nagyító alá vesszük itt az iPon hasábjain is! :)
Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

El kell ismernünk, hogy sértődésnek helye nem lehet, az Electronic Arts kiváló munkát végzett a játék népszerűsítésével. Mint tudjuk a DAO PC verziója eredetileg áprilisra volt kiírva, ám a megjelenést év végére csúsztatták a konzolos változatokhoz, azzal az indokkal, hogy még csiszolnak rajta egy kicsit és hozzá méltó reklámmal is előkészítik a piacra lépését. Ezzel hiba nincs, hisz folyamatosan dőltek a játékról a hírek, trailerek és mindenféle egyéb más, még nemzetközi versenyt is szerveztek (Warden's Quest)! ÉÉÉÉÉÉÉS, ezt a versenyt nem más, mint MAGYARORSZÁG NYERTE MEG! Ez úton szeretnénk gratulálni a magyar különítménynek! Szép volt! :)
           

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. NepTum23
2009.10.30. 18:45
Dargon Ag-hez én néztem és nagyon szorítottam értük hihetetlen jó volt a végén már ráromkodtam hogy nem mondják kinyert de nagyon nagy Gratula nekik és egy kis mellékes úgy mentek ki hogy csak poénból nem gondolták volna hogy megynerik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.10.31. 12:27

A magyar siker megérdemelt volna egy külön hírt szerintem.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!