iPon Hírek

Rekordokat döntöget a Catherine

Dátum | 2011. 08. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A kissé furcsa kalandjáték az Atlus történetének legsikeresebb játéka lett, jelentette be büszkén a kiadó. Igaz számokat nem kaptunk, de Tim Pivnicny azt nyilatkozta az IGN-nek, hogy a játék minden várakozásukat felülmúlta.

"Múlt héten jelent meg, hihetetlenül jó kritikákat kapott és a játékosok is jól fogadták, ez köszönhető a néhány héttel korábban megjelent demónak is. Továbbra is rengeteget beszélnek róla, az érett témákról amiket feszeget, a magával ragadó képi világáról és a frenetikus és kihívásokkal teli játékélményről amit nyújt."

A Catherine az Atlus 20 éves fennállásának legjobb startját produkálta és még mindig jól teljesít a pénztáraknál. A játék nálunk sajnos még nem jelent meg, így egy kicsit várnotok kell még a tesztre is. Amennyiben nem bírjátok ki, megpróbálhatjátok beimportálni az Egyesült Államokból.

A Catharine egy nőket hajkurászó (legalábbis próbálkozó) fiatalemberről szól, akit rémálmok kezdenek üldözni, miután megismeri a címszereplő csábító leányzót. Megjelenés szeptember környékén PS3-ra és Xbox 360-ra, az európai kiadó a Deep Silver.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Ragnarr
2011.08.04. 11:57
Es nincs PC-re ? OMG , lassan elszanom magam egy PS3 vetelere
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Silenzio
2011.08.04. 13:06
Dettó. Általában csak legyintek a manga stílusra, de ez nagyon meleg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!