iPon Hírek

Rendhagyó rack Sata merevlemezeknek

Dátum | 2007. 10. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

Egy rendkívül ötletes merevlemez Rack-et mutatunk be, amely mind 2,5 hüvelykes, mind pedig 3,5 hüvelykes SATA merevlemezek fogadására képes. A készülék tulajdonképpen egy külső dokkoló egység, amelybe egy egyszerű mozdulattal beleállíthatjuk a merevlemezt, majd ezután pár másodperccel már másolhatunk is rá. Az egység kompatibilis a PC-s és a MaC-es felhasználói környezettel egyaránt, így várhatóan nagy népszerűségre fog szert tenni a vásárlók körében.


PC-s környezetben kompatibilis a Windows 2000/XP és Vista operációsrendszerekkel, míg a Mac-es környezetben Windows2000/XP/Vista MacPro, Power Macintosh G5, Mac mini, eMac, iMac, MacBookPro, Power Book G4, MacBook és iBook G4 konfigurációkkal képes együttműködni.


Az egység pontos neve 2.5" / 3.5" SATA HDD Stage Rack, a készülék USB 2.0-ás csatlakozás segítségével kapcsolódik a PC-hez vagy a Mac-hez. A külső Rack mérete 130 x 68 x 90 mm, a termékhez merevlemezt nem csomagol a gyártó. Az ötletes Rack 46,79 dollárért vásárolható meg. A szerkezet megtekinthető működés közben az alábbi kis videó segítségével, amely a hivatkozásra kattintva érhető el:

http://www.dailymotion.com/video/x38we6_sata-hdd-stage-rack.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.19. 13:40
vissza a hírhez

Egy rendkívül ötletes merevlemez Rack-et mutatunk be, amely mind 2,5 hüvelykes, mind pedig 3,5 hüvelykes SATA merevlemezek fogadására képes. A készülék tulajdonképpen egy külső dokkoló ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!