iPon Hírek

Renegade Ops PC megjelenés

Dátum | 2011. 09. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A SEGA bejelentette, hogy a Just Cause fejlesztőjének, az Avalanche Studiosnak új felülnézetes lövöldözős játéka, a Renegade Ops október 14-én jelenik meg PC-re. A játék két hete jelent meg PS-re és Xbox 360-ra, a PC-s verzió késésére nincs magyarázat.

A Renegade Ops a Just Cause 2 motorját, az Avalanche Engine 2.0-t használja, de felülnézetes arcade stílusban. Egyjátékos, osztott képernyős kétjátékos és online multi játékmódokat tartalmaz, melyben a játékosok egy oldalon harcolnak, de versengenek is egymással a jobb pontszámokért. A játék lényegében egy régi stílusú, a már jól megszokott klisékre épülő, de nagyon is élvezetes járműves lövöldözős darab, amely akcióban igencsak bővelkedik.

Steamen 9.99 font lesz az ára. A Steames vásárlók Half-Life járgányt kapnak ajándékba. A buggyban Gordon Freeman ül, és rakétákat lődöz, vagy a járgányra szerelt gépágyúval osztja az áldást. Mindez látható az előzetesben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. nedcoleman
2011.09.29. 11:37
Már rég előjegyeztem és Steam által megjelölt szeptemberi megjelenés ezek szerint némileg csúszik. Jó tudni. PSN-ről letöltöttem a demót, pont az amire vártam. Üres órákban pont jó lesz zsibbadni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kullo1
2011.09.29. 15:26
1 kis nosztalgikus "árkád",mindig jöhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!