iPon Hírek

Rengeteg DLC-t terveznek a Gears of War 3-hoz

Dátum | 2011. 09. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Epic Games nagy mennyiségű letölthető tartalmat ígér a Gears of War 3-hoz. Az ígéret szerint a megjelenés után folyamatosan dolgozni fognak a frissítéseken (az előző részhez, a Gears of War 2-höz összesen 6 jött ki).

A szokásos frissítések mellett új pályákon és ahogy mondták új "co-op élményeken" is dolgoznak. Cliff Bleszinski az Epictől egy interjúban megerősítette, hogy lesz kampány DLC is, de a sorozat két sztárja, Marcus és Don nem fognak benne szerepelni, ahogy Cole sem.

Bleszinski szerint egy DLC-nek olyan egyedinek és klassznak kell lennie, mint a Lost and Damned, Gay Tony, vagy a Mad Moxie's Underdome Riot, és úgy tűnik a jövőben is ezt az irányt szándékoznak követni.

A Microsoft 2400 pontért árul olyan Gears of War 3 Season Passt, amely 33% kedvezményt biztosít az első 4 DLC pakk árából.

Guy Welch, a Microsoft egyik főnöke elmondta, hogy arra számít, hogy a hét végére több mint 4 millióan fognak a Gears of War 3-mal játszani. A Microsoft szerint a játékosok 75%-a fogja co-opban és multiban nyomatni az Xbox Live-on.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!