iPon Hírek

Rengeteg újítással a fedélzetén érkezett meg az AIDA64 v3.20

Dátum | 2013. 09. 17.
Szerző | gabi123
Csoport | SZOFTVER

A FinalWire a mai napon bejelentette, hogy elérhető az AIDA64 Extreme Edition 3.20-as kiadása. Az AIDA64-et valószínűleg sokaknak már nem kell bemutatni, de akinek újdonságként csengene a név, annak eláruljuk, hogy egy modern, rengeteg diagnosztikai és mérési képességgel megáldott programról van szó az otthoni felhasználókat megcélozva. Ezzel párhuzamosan kiadásra került az AIDA64 Business Edition 3.20 is, mely a szoftver hálózati megoldásokra fókuszáló, kis és közepes vállalatoknak szánt változata.

A legfrissebb AIDA64 kibővített benchmark képességekkel van felvértezve, és a támogatás egészen 128 darab logikai központi egységig és 2 processzorcsoportig terjed (már a 4 és 8 utas AMD Opteron és Intel Xeon szerverek sebességmérése és stressztesztelése is lehetséges). Kiemelt újításként kezelendő a Microsoft Windows 8.1 és Windows Server 2012 R2 operációs rendszerek ismeretének beépítése, de a legfrissebb grafikus és GPGPU számítási technológiák támogatása is bekerült a motorháztető alá.

„Az AIDA64 új verziójában frissítésre került a SensorPanel terület vizuális megjelenítése is. A flexibilis hardverfigyelő modul segítségével hőmérséklet értékek, ventilátor fordulatszámok, feszültségi értékek és egyéb rendszerjellemzők jeleníthetőek meg egy grafikus panelen, a Windows Asztalon. Valamint a megújult grafikonok és hisztogramok beépítésével még látványosabb SensorPanelek tervezhetőek” – mondta Tóth Péter, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója.

Az AIDA64 termékcsoportnak most kiadásra kerülő frissítésében természetesen megtalálható lesz a legújabb szoftverek és hardverek támogatása is. A program többek között kezelni fogja a DirectX 11.2 verzióját, illetve a legújabb OpenGL videokártya információkat, a bővítmények listázását és a 4.4-es verzió megfelelési tesztjét. A hardvertámogatási fejlesztések között az Ivy Bridge-E processzorokhoz tartozó frissített benchmarkok, a legújabb grafikus vezérlőkkel kapcsolatos információk, hőmérséklet és hűtőventilátor figyelés is van, illetve az AMD Hawaii GPU-család előzetes támogatása is megtalálható az AIDA64 v3.20 verziójában. Új szolgáltatások és fejlesztések:Letöltés és további részletek: AIDA64.hu
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. cotta
2013.09.18. 12:33
Egy kis segítség a szenzor panelhez!
http://www.youtube.com/watch?v=yJad1Z-zQDk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cannapeace
2013.09.19. 00:11
valaki beszol miétvan az hogy a 2.85.2419 beta tudja mérni az aux-ot ami a vrm hőjét mutatja de a tobbi aida valahogy képtelen rá még ezis!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!