iPon Hírek

Repülők és csónakok a The Crew 2-ben

Dátum | 2017. 06. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft egy hosszabb, tízperces játékmenet felvételben fejtette ki, hogy csónakok és repülők is helyet kaptak a The Crew folytatásában, ezekre pedig különböző versenyszámok is fognak épülni. Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy fajta járművekkel vívott triatlont: az út első felét autóval, a közepét csónakkal, a végét pedig repülővel teljesítjük majd. Ha pedig éppen nem versenyzünk, akkor bármikor előhozhatunk a radiális menüt, amiben azonnal válthatunk autóról akár csónakra, akár repülőre - nagyjából úgy, ahogy a Steepben válthattunk egy pillanat alatt sílécről mondjuk snowboardra. Akárcsak az első rész, a The Crew 2 is a nyitott világú Amerikában játszódik majd, azonban a környezet sokkal részletesebb és nagyobb lesz - az ígéretek szerint ezúttal már több mint 2000 mérföldet járhatunk be. A The Crew 2 valamikor a jövő év elején jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kokaip
2017.06.20. 10:44
Azonnal előrendelős! Az első része is tetszett, és ha megmarad a térkép, csak kiegészítik ezekkel az új elemekkel, akkor bizony sokáig el lehet vele lenni.
A grafika is hozza az elvártat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2017.06.20. 16:02
Egyetértek, sokan ócsárolják úgy zsigerből viszont az egyetlen olyan autós játék (azaz lényegében autós) amit nem untam el negyed óra után. Tele van jópofa és szórakoztató dolgokkal és szinte az egész NFS szériát magába öleli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!