iPon Hírek

Resi 5: DLC, Gold Edition

Dátum | 2009. 11. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette, hogy jövőre számíthatunk pár új Resident Evil 5 letölthető tartalomra, mi több, ezek később még egy lemezen is helyet kapnak majd. A csak PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Gold Edition tartalmazza majd az eredeti játékot, két új epizódot, ruhákat és 8 új játszható karaktert, a Mercenaries mód átalakított változatához, melynek neve 'The Mercenaries Reunion'.

A lemez várhatóan március 9-én landol a boltok polcain Észak-Amerikában, nálunk 3 napot lehet erre rászámolni (12-e). Az ára 49.99 dollár lesz. A PS3 tulajdonosoknak egyszerű dolguk lesz, nekik ugyanis minden ráfér a Blu-ray-re. Az Xbox-osok 1 db DVD-t kapnak, amin csak a játék lesz rajta, mellékelve pedig találnak a dobozban egy DLC tokent, amivel letölthetik az újdonságokat. Offline Xbox-ok és Arcade típusok hátrányban.

A tartalmak, amik eredetileg csak Japánban jelentek volna meg, mégis kikötnek tehát a nyugaton. Természetesen minden elérhető lesz külön is. Az első epizód címe Lost in Nightmares lesz, főszereplői Chris Redfield és Jill Valentine, akik az Umbrellás Ozwell E. Spencer házának alagsorában nyomoznak valami titokzatos gonosz után. Ez február 17-én jön Xbox-ra, 18-án pedig PS3-ra, a Costume Pack 1-gyel karöltve.

           


A második részről még egyelőre semmit sem tudunk, még a címét sem. Ami biztos, hogy egy időben érkezik vele a Costume Pack 2, megjelenési dátuma pedig március 3 illetve 4. Mindkét epizód 400 MS pont lesz, míg a kosztüm pakkok egyenként 160 pontba fognak fájni. Hogy valaha kijön-e PC-re mindez, nem tudni. A Tokyo Gameshown viszont említették még, hogy az 'Alternatív változat' tartalmaz majd egy PS3 mozgásérzékelős kontrollert. A Sony tavaszra ígérte a ketyerét, talán a március egy kicsit mégis korai. Meglátjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pdx06
2009.11.25. 01:26
Nekem eléggé feledősek az újgenerációs Resident Evil játékok. Nem félelmetesek egyáltalán. A fix kameranézetes Raccoon city-s változatai voltak az igaziak! A fix kameranézet jobban emelte a játék félelmetességét. Volt mikor percekig nem mertem megmozdulni benne mikor lehetett hallani hogy valami zombi mászkál a helységben mert mikor kimentem a képből a másik kameranézetbe, egyből beleszaladtam a karjaiba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!