iPon Hírek

Resident Evil 6 bejelentés

Dátum | 2012. 01. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 6 november 20-án fog megjelenni Xbox 360-ra és Playstation 3-ra, a PC-s verzió később várható. A Resident Evil 6. inkarnációjában a már jól ismert Leon S. Kennedy és Chris Redfield lesznek a főszereplők, és még pár régi ismerőssel is összefuthatunk, sőt új karakterekkel is megismerkedhetünk. Leonnak és Chrisnek külön kampánya lesz, melyek helyszíne az USA és Kína.

"Tíz év telt el a Raccon City-ben történt incidens óta, és az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, feltárja a háttérben rejtőző igazságot, annak reményében, hogy ezzel visszafoghatja az egyre inkább elharapódzó bioterrorizmust. Az elnök jóbarátjának, a Racoon City béli események túlélőjének, Leon S. Kennedy-nek épp találkozója van a politikussal, amikor a találkahelyet megtámadják a bioterroristák. Leon kénytelen szembeszállni azzal a már felismerhetetlen valamivel, amivé az elnök vált, és élete legnehezebb döntését kell meghoznia.

Ugyanebben az időben Chris Redfield, a Bioterrorism Security Assessment Alliance tagja megérkezik Kínába, abba az országba, melyet szintén fenyeget a bioterrorizmus veszélye. Nincs olyan ország, amelyet ne fenyegetne a támadás, és az azt követő járványok veszélye, senki sincs biztonságban, a világ népességét egyesíti a közös félelem, és az az érzés, hogy már nem maradt remény."
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. Vigilante
2012.01.20. 14:32
Nah erre kíváncsi leszek! Gépigényére is, az előző ment néhol 450 FPS-el is!

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. xenon77
2012.01.20. 14:40
De jó neked!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. kullo1
2012.01.20. 15:24
Csak ne legyen olyan multis sz@r mint az 5 volt.A 4.részt rengetegszer végig toltam,remélem valami hasonlóban gondolkoznak a capcomnál is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. kivagyoken
2012.01.20. 15:48
én teljesen más videót láttam, nem tudom mennyi köze van a kettő egymáshoz [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Samanoske
2012.01.20. 17:30
Nem volt az 5.multis szar,csak lehetett coopba húzni,az+csak jó!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. kullo1
2012.01.20. 17:44
Csak a single részét rontotta le teljesen hogy állandóan a csajra kellett figyelni nehogy kinyírják, meg istápolni lőszerrel, medikittel.Nagyon szerettem mikor a kb 30 méterre a tetőkön császkáló zombikra kipuffogtatta az összes lőszert a shotgunból,meg azt is csipáztam mikor a nagyobb dögöknek simán az arcába mászott aztán onnan akciózott .Persze hogy fél másodperc alatt kicsinálták,vagy engem mert mert mennem kellett segíteni neki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Hyppo
2012.01.20. 18:16
Nekem a 4. rész volt a best, ötödik résszel is játszottam, de nem tetszett annyira mint vártam.
Erre kíváncsi leszek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Zuzer
2012.01.20. 21:57
Nos, nem tudom, hogy ki mennyit játszott még úgy 10-12 éves korában az akkori RE játékokkal, de már nincs olyan hangulata ezeknek az akció játékoknak, mint annó a jó kis survival horror feelingnek. Összeülni pár haverral és rojtosra játszani minden részt! Ezek a mai RE játékok már nem adják meg azt az élményt, amit a régiek még most is megadnak, de azért ezeket is ki lehet pörgetni egyszer-kétszer.
Visszakanyarodhatnának a régi útvonalra szerintem. Azért én is várom az RE: ORC-t meg a 6. részt. Üdvözletem, veteránok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. xenon77
2012.01.21. 00:58
Az első a második és harmadik részt, rongyosra játszottam még anno playstationön. A cod Veronica is adta még dreamcasten, na de az azt követő, inkább akció szerű következő részek, egyáltalán nem jöttek be! Elveszítette azt a feelingjét, amitől annyira szerettem és annyiszor végig játszottam. Hejjj, azok a régi szép idők! Már semmi sem a régi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. balintdavi...
2012.01.21. 01:18
A 2. része volt az első játék amit végigtoltam amikor végre összejött a pénzem egy Voodoo kártyára. Sosem értem miért volt ennyire felkapott, iszonyat béna irányítás és kameranézetek, gagyi konzolport
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tompika74
2012.01.21. 07:05
Én a RE2-vel játszottam először. Végig is vittem. Pár évvel később megint elkezdtem, de túl macerásnak tartottam az állandó írógépkeresést a kijátszásokhoz. Abban az időben már megszoktam az állandó kijátszási lehetőségeket más játékoknál. Abba is hagytam.
A RE3-ban megakadtam egy föld alatti résznél, és abbahagytam.
RE4 elkezdtem. Béna irányítás miatt abbahagytam. Később vettem gamepadot, amivel nagyon kényelmes az irányítás - fotelből, hátradőlve . Imádtam a játékot. Máig nagy kedvencem. Legalább tízszer végigvittem (hardon is majdnem a végéig jutottam).
RE5 csalódás volt az előző részhez képest. Ebben az irányítás könnyebb billentyűzettel, de mégsem tökéletes. Azért ezt is végigjátszottam vagy négyszer Sajnos lokális mentést csináltam csak, és egy Windows újratelepítés után nem tudom visszahozni a régi mentett játékomat az extra fegyverekkel. Ez egy hatalmas hibája a játéknak, ami miatt nem fogok vele többet játszani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. pdx06
2012.01.21. 11:50
LOL, macerás írógépkeresgélés... Na ilyen emberek miatt butítják le a játékokat a sárga földig. Különben én írógép nélkül is végigviszem az öszes részét 2 és fél óra alatt, mivel az összes részénél meg akartam kapni az öröktöltényű rakétavetőt. Mindenhol meg lehet keresni a legrövidebb utat, a zombik mellett pedig elfutni, nem kell lövöldözni egyenként az összeset.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. pdx06
2012.01.21. 11:57
Tompika elég elkényelmesedett játékos lehetsz. Igaz nem vagy egyedül. Elakadsz valahol aztán abbahagyod. Mindenre rá lehet jönni fél óra alatt, csak logikusan kell gondolkodni benne. Nehéz az irányítás a 4-ben? Maximum az első 10 percben az billentyűzettel. Utána a varjakat röptükben kilőttem. Erről ennyit.
Az összes Resident Evil részem megvan (Legalább 22 darab, minden platformra) és nekem egyik sem okozott gondot. A RE: Dead Aim volt kicsit gagyibb, de annál félelmetesebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Vigilante
2012.01.21. 12:13
xenon77: Tudom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Richard83
2012.01.21. 13:28
Zuzer- teljesen egyetértek veled, én végig toltam az elsőtöl az ötödik részig de azért mert Resident, de 4-es 5-ös már nem az az igazi. Az első 3 részt különösen a másodikat azt nagyon szerettem és többször is végig toltam őket. Nincs meg bennük az a feeling mint régen. Ezek már átmennek a survivor kategóriábol egyszerü shooter kategóriába amit mostanság fosnak a játék készítők.Az volt az igazi amikor 5 percig kellett menekülni a zombik között, mert nem volt semmi fegyvered és akkor találtál egy kést, amivel nehezen letuttad szurkálni azt, akit muszáj volt, aztán még 10 perc mire meg találtad a pisztolyt amibe kaptál 10 töltényt persze 3-4 lövés kellett egy zombiba és megkellett válogatnod h melyiket fogod kinyirni, főleg azt amelyiket muszáj volt és igy szép lassan haladtál előre. Hiányolom a sok logikai rejtvényeket az újabbakból,csak mész mint a hülye és szarrá lősz mindenkit.4-es rész meg az 5-ös? Nem tudom nevetségesek ezek az ember képeségekkel felruházott "zombik" gyorsak mint egy ember fegyvert fognak a kezükben, na és hogy néznek ki? ugyan már... néger vagy afrikai emberek, egyszerüen felbasztak. Nem is tudom h jutott eszükbe hogy ilyenekre csinálják őket.
Szóval visszakanyarodhatnának az első 3 rész stílusához és lehet hogy jobb lenne ha nem kültéri hanem beltéri pályákat készítenének hozzá. Köszönöm tudom h igazam van!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pdx06
2012.01.21. 14:07
Leont eléggé megcsúnyították, vagy már ő is megkapta a T-Vírust?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Squall85
2012.01.23. 10:27
Erre nagyon kiváncsi leszek. Az 5 kimaradt, több helyről is azt hallottam, hogy kerüljem, de a 4-et imádtam. Volt ebben a trailer-ben pár jelenet, amikor felszisszentem. DEMÓt a népnek, ezt nagyon ki akarom próbálni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. piter
2012.01.23. 11:01
En is anno megvettem eredetiben a 2, reszt dupla disces kiadasban!Utana cod veronica,meg volt egy pisztolyos jatekuk is!De tenyleg eddig a 2 es a 4 volt nekem a bejovos!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tompika74
2012.01.23. 16:27
Nagyot dob az újrajátszásban a RE4, RE5-nél, hogy az előző játék fejlesztéseit, megspórolt töltényeit, gránátjait átviheted az új játékba. Ha a Deus Ex: Human Revolutiont is megcsinálták volna úgy, sokkal érdekesebb lenne. Úgy érdekelne az újrajátszás. Minden a maximumon, istenemberként végigvinni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!