iPon Hírek

Resident Evil 6 - büntet az E3-as előzetes

Dátum | 2012. 06. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A több történeti vonalon futó Resident Evil 6 rendkívül izgalmasnak tűnik az új előzetes alapján. Először is ott van Leon része a történetben: az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, nyilvánosságra hozza a Raccoon Cityben történt eseményeket, azt remélve, hogy ez visszaszoríthatja a bioterrorizmust. Tévedett. Hamarosan újabb csapások érik Amerikát, és az elnök is megfertőződik, Leonnak pedig komoly döntésekkel kell szembenéznie.

Eközben Kelet-Európában a Albert Wesker fia, Jake Muller éppen egy terrorista-támadás után menekül a hatóságok elől, és összebarátkozik a Resident Evil 2-ből ismerős Sherry Birkinnel. A harmadik vonalon pedig a BSAA parancsnoka, Chris Redfield Kínába érkezik, egy olyan városba, melyet éppen az utóbbi időben ért bioterror-támadás.

Az előzetes rendkívül pörgős és filmszerű, remekül visszaadja azt a sötét hangulatot, melyet remélhetőleg a végleges játék is képviselni fog. Ezen kívül láthatunk benne számos in-game felvételt is. A legfontosabb pedig: a Resident Evil 6-ban már futás közben is lehet majd lőni!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Skorbut
2012.06.05. 20:27
A zenétől behaltam: 80% Gears, 20% Star Wars
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Naquile
2012.06.06. 17:17
Büntet?! De Kinek?......önálló játékként (talán) megállja a helyét(akció ezerrel, jó graf-ismerős?-, CGI)...de ez engem inkább sírásra késztet...mi köze a Resident Evil játékokhoz ennek????

Mondom, ettől még lehet jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pdx06
2012.06.06. 19:43
Pont azért büntet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. blackknigh...
2012.06.11. 09:22
Látom előre ... 50% intro-k, meg átvezetések, és marad 5 óra játék. Lineáris Arcade jelleg, stb ... az ilyenekkel Dunát lehet rekeszteni, meglátjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!