iPon Hírek

Resident Evil 6 tapasz a problémáitokra

Dátum | 2012. 10. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom egy nagyobb lélegzetű ingyenes frissítést ad ki december közepe felé a Resident Evil 6-hoz, a rajongók visszajelzéseit figyelembe véve.

Új kamerakezelési lehetőségeket hoznak, ami által nagyobb tereket láthattok be. A nézőponton is változtathattok, lehet közvetlen a karakteretek mögé helyezni a kamerát, ami miatt például váratlan hátbatámadásoknak is áldozatai lehettek. A patch után a negyedik kampány is egyből elérhetővé válik. A titkos sztori-módban a sorozat femme fatale karaktere, Ada Wong a főszereplő. Eddig ez a lehetőség csak azoknak nyílt ki, akik végigjátszották a másik három sztorimódot.

Bejön egy új nehézségi szint is, az ultra-hard, amit "No Hope" névre kereszteltek. Ez egyébként annyira nem meglepő, mert a szemfülesek a hónap elején rátaláltak a "No Hope"-ra és még pár lezárt tartalomra a lemezen. Feltételezték, hogy a Capcom DLC formájában tervezte kiadni ezeket, de mint kiderült, szinte mindent elérhetővé tesznek az ingyenes tapasszal.

"Vannak még be nem jelentett DLC terveink, amikről a jövő hónapban hallhattok majd" - nyilatkozta egy Capcom szóvivő korábban. "Gyakorlatilag nem lesz minden fent a lemezen, de apró részek igen, technikai okok miatt. Így az új tartalmak a lemezen lévő dolgokból és letöltésből állnak majd össze." 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. szacsee24
2012.10.25. 23:56
A pc-s megjelenésre még nem volt válasz gondolom..Kár reméltem idén azért megjelenik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2012.10.28. 11:37
Kalap trágya ez a játék. Ugyanaz a hangulata mint az Operation Raccoon Citynek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!