iPon Hírek

Resident Evil: Revelations 2 bejelentés

Dátum | 2014. 09. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Resident Evil Revelations 2-ről eddig nem tudtunk sokat, csupán egy koncepciórajz és az Xbox 360-as kiadásának borítója szivárgott ki. A Sony Tokyo Game Show elő-sajtókonferenciáján a Capcom most hivatalosan is bejelentette a játékot, amely 2015 elején fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS3-ra. Egyelőre nem tudni, hogy a történetnek pontosan mi köze lesz az első Revelations részhez, amely eredetileg 3DS-re jelent meg, és később PC-s, PS3-as, Xbox 360-as és Wii U-s port is készült belőle. A játék fejlesztésén ugyanaz a csapat dolgozik, amelyik az előző részt készítette, de ezúttal nem Chris Redfield és Jill Valentine lesznek a főszereplők, és a helyszín is más lesz. A sajtókonferencián bemutatott rövid előzetes csak egy koncepció, a játék grafikájából és a játékmenetből még nem mutattak semmit, ezt a Tokyo Game Show-ra tartogatják, ahol már a játszható demót is kipróbálhatják az érdeklődők. A rövidke kedvcsinálóban egy hálóinges játékmackós kislányt láthatunk, ahogy átfut egy csapat mit sem sejtő, bulizó, világító zöld karkötős felnőtt között, aztán kiér az utcára, ahol már vörös karkötős, zombizálódó felnőttek ijesztgetik egymást az esedékes adóbevallással.
A Revelations 2 mellett a kiadó egy másik Resident Evil játékon is dolgozik, igaz ez nem teljesen új: a GameCube-os Resident Evil 1 Remake HD Remaster verziójáról van szó, amelyen most végzik az utolsó simításokat, ennek PS4-es előzetesét alant megtekinthetitek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mikej95
2014.09.01. 14:29
Gondolom ebben is olyan eget rengető funkciók lesznek, mint az egy helyben állva újratöltés és célzás. Nameg zombik, mert a konzolosok még nem kaptak annyit, mint a PC-sek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.09.01. 19:47
Szerintem nem rossz ötlet, szenvedtem a sok hulladék DC emulátorral rendesen, de sose tudtam játszani a remake-kel... De nem kéne valamit kezdeni a RE Zero-val is? Nagyszerű rész volt az is, de senki nem emlékszik rá. Jaa, az is DC-re volt, bocsánat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Domfoz mikej...
2014.09.02. 17:33
A sorozat védjegye az egy helyben állva töltés meg célzás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bucse
2014.09.03. 08:06
Remélem a 2-öt meg 3-at is megcsinálják ilyen remake-re. Gondolom ennek a sikere is fügvény lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!