iPon Hírek

Részben globális írói pályázat a Blizzardtól

Dátum | 2010. 07. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard meghirdette a '2010 Global Writing Contest'-et a hivatalos honlapján. A felhívás viszont hiába van ellátva global jelzővel, kis hazánkra nem terjed ki.

Akik a honlapon felsorolt országok egyikében tengetik napjaikat, azoknak azért érdemes tovább olvasni a hírt. Az általatok írt történet 2500 és 7500 szó közötti hosszúsággal kell hogy bírjon, és játszódhat a Warcraft, a StarCraft vagy a Diablo világában. A leadási határidő augusztus 23. Ha úgy érzitek, hogy fantáziátoknak még a csillagos ég sem szabhat határt és jók vagytok angolból (vagy van valaki aki lefordítja agyszüleményeteket) akkor pár napra mellőzzétek a farmolást és achievementezést WoWban, vagy álljatok le a nosztalgia SC1 meccsekkel és Diablós darálással, hogy helyette alkossatok valamit, ami eljuthat a világ minden tájára a hozzátok hasonló rajongókhoz.

A dicsőségen túl persze lesznek evilági díjak is. Az első helyezett egy utazást nyer Irvineba (Dél-Kalifornia) a Blizz főhadiszállásra, és megismerheti az ő író brigádjukat. Emlékül pedig hazavihet egy Diablo III diorámát vagy egy Warcraft Frostmourne kard replikát.

Az őt követő 7 versenyző kap egy teljes szett Diablo, Warcraft és StarCraft archívumot, ebbe benne van az összes hivatalos regény ami megjelent a nevezett világokban. A könyvek alá lesznek írva Chris Metzen, a borítót tervező dizájner és az írók által.

Ha a pályázat felkeltette az érdeklődésetek, de nem tudjátok hogyan álljatok neki a dolognak, olvassátok el, hogy a tavalyi győztes mit alkotott. A pályamű .DOC kiterjesztésű fájl kell legyen. Papír formátumú vagy bármilyen más kiterjesztésű műre legyen akármilyen briliáns is, rá se néznek. Sajnálatos, hogy mi megint kimaradunk valamiből, jó lenne ha végre felkerülnénk a térképre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. qcz
2010.07.06. 14:06
Téves, annak ellenére, hogy globális, magyarországiak nem vehetnek részt (lásd a hivatalos szabályokat: http://us.blizzard.com/en-us/community/contests/writing2010/rules.html)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Svindler
2010.07.06. 14:39
Igaz, elsiklottunk felette. Ennyit a "globális"-ról... átírtuk a hírt, köszi az észrevételt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Cukrosbacs...
2010.07.06. 15:36
Aha és az is lehet hogy a Blizzard csak ihletett akar venni egy új játékhoz ezt egészen könnyen kinézem belőlük is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. lightplaye...
2010.07.06. 17:29
Sajnos annak, hogy nem vehetünk részt ebben nem sok köze van a Blizzardnak. A Szerencsejáték RT.-nek és törvényeinknek annál több.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2010.07.06. 17:57
Nem ismerem az erre vonatkozó törvényeket, de ez egy pályázat, nem nyereményjáték és rajtunk kívül még jó néhány ország hiányzik ahhoz, hogy global-nak lehessen nevezni ezt az egészet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lightplaye...
2010.07.08. 08:59
Pályázat aminek van nyereménye.

A zebrás mountra sem nevezhettünk ugyancsak a szerencsejáték rt miatt, pedig az csak egy pixel halmaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!