iPon Hírek

Részletek az MSI Bravo EX627-ről

Dátum | 2009. 06. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Ezúttal a multimédia-rajongókat célozta meg az MSI, és ennek megfelelően fel is vértezte a Bravo EX627-est mindazzal, amire csak szüksége lehet egy hordozható szórakoztatóközpontnak.

A 16 hüvelykes képernyő például az 1366 x 768-as felbontásra képes (ami mondjuk visszalépés az előző verzióhoz képest, de ez a képaránynak köszönhető), hangszóróból pedig nem csak egy sima pár jutott ki neki, hanem egy mélynyomó is. Rendelkezik továbbá egy Cinema Pro gombbal is, melynek megnyomása esetén - nevéhez hűen - "moziüzemmódba" vált, fokozva a képminőséget és aktiválva a Dolby hangzást.


Processzor-téren különböző Core 2 Duo-kból lehet válogatni, a memória felső határa 4GB, míg a merevlemez kapacitásáé 320GB. A megfelelő látványvilágról egy 512MB-os Mobility Radeon 4570-s gondoskodik. Utóbbinak hála természetesen HDMI csatlakozó is található a gépen.

Végül helyet kaptak még rajta és benne olyan alapvető dolgok is, mint egy 2MP-es webkamera, WiFi, Gigabit Ethernet, 3-az-1-ben kártyaleolvasó, DVD- vagy akár Blu-ray meghajtó, igény szerint, akkuból pedig 6 és 9 cellás áll rendelkezésre (a kisebbikkel a súlya 2,7Kg). Árat és megjelenést egyelőre nem közöltek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!