iPon Hírek

Rift 1.5: Ashes of History

Dátum | 2011. 09. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A héten jön a legújabb 1.5-ös Rift patch, amely az Ashes of History névre hallgat, és tartalomban igen gazdag lesz. Lássuk, mire számíthatunk!

Planar Attunement

Van élet 50 fölött is: az új rendszer segítségével max. szintű karaktereinket fejleszthetjük tovább. 50-en is lesz értelme a küldikből, szörnyölésből kapott xp-nek, nem megy el többé a levesbe. Ha a felélesztett xp bar megtelik, kapunk egy pontot, melyet a Planar Attunement fákon (azaz inkább bokrokon) költhetünk el fegyver specializációkra, olyan extrákra, mint pl. bónusz hátasunk sebességére, vagy statjainkat növelhetjük kis mértékben. A második bokor akkor nyílik csak meg, ha az elsőn már mindent kimaxoltunk. Összesen hat bokor van, egyes képességek több pontba kerülnek, így az összes elérése hosszú időre leköthet majd minket.Chronicles

Kis, egy-két fős insták melyek célja, hogy azok is betekintést nyerhessenek az olyan endgame tartalmakba, mint Greenscale's Blight, vagy Hammerknell, akik nem raidelnek. A Chronicles of Attunement a friss 50-esekek köszönti egy látványos szóló kalanddal és ennek megfelelő jutalmakkal. A kétfős insták megfelelő felszereléssel szólózhatóak is (bár akinek ilyen van, annak valószínűleg már nincs szüksége belőlük lootra).

PVP warfront újdonságok

Új warfront: Library of the Runemasters. Izgalmas csatákra számíthatunk ebben a többszintes kerek könyvtárépületben. A cél: minél több relikviát felszedni, és minél tovább életben maradni. Az emeletek, és fedezéket kínáló oszlopok érdekes lehetőségeket tartogatnak.

Warfront Accoladesnek hívják azt a rendszert, ami olyan mini acsikat és célokat tartalmaz, melyeket egy-egy pvp meccs során érhetünk el, ezek megszerzésével csapatunkat juttathatjuk bónuszokhoz. Az ezek elérését közlő felület egy kis fps hangulatot csempész a csatákba: oldalt, mint egy konzolon pörögnek az elért célok kiírásai, és ha elkészülnek, akkor hangbemondásokkal, érces hang fogja közölni hogy kinek van éppen killing spree-je.

Addonok

A játék kezelőfelületét eddig is elég rugalmasan alakíthattuk, ám addonok használatára eddig nem volt lehetőség. Az új patch, egyelőre béta jelleggel fog változtatni ezen.

Jutalmak veterán előfizetőknek

Frakciónknak megfelelő díszőrségi páncél darabjaihoz juthatunk, minél régebb óta vagyunk előfizetők, annál többhöz. Lesznek más kozmetikai páncélok és egyéb jutalmak is (a hordozható postaláda és árus ötlete ismerős valahonnan).

Master szintű insták

Örülhetnek a még nagyobb kihívásokra vágyók: a sima és az expert mellé új nehézségi fokozatot kapnak az ötfős insták. Az új master szinten T2-nél jobb jutalmakra számíthatunk, a megszerzett tokenekkel pedig már Tier 1-es raidfelszerelést vásárolhatunk. Egyelőre Darkening Deeps lesz játszható ebben a fokozatban.

Egyebek

Folytatódnak a már megszokott eventek is, ezúttal föld témakörben. Jó hír azoknak, akik unják a kétfejű teknősöket: a jutalmak között egy pofás raptor hátas szerepel.

A fentieken kívül a rugók számíthatnak változásokra, kisebb-nagyobb talentfa és talent módosítások lesznek, és az ígéretek szerint a rugó sebzés végre a helyére kerül. A warrior és cleric stat kalkulációs változtatások még kísérleti jellegűek, alakulóban van, hogy ezek közül mi kerül bele a végleges patchbe.

Úgy tűnik, új területek is készülőben vannak, bár ezek valószínűleg csak későbbi patchekkel kerülnek be a játékba: Droughtlands határán túl már látszik egy új pálya helye, és Sanctumból délkelet felé a távolba nézve is rejtélyes oszlopok látszanak a tenger felett. A pletykák két nevet emlegetnek: Planetouched Wilds és Ember Isle.

Végezetül egy, kis, ám igen hasznos újdonság: a gomb, melynek segítségével eltüntethetjük a többi játékost.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!