iPon Hírek

Rift: Planes of Telara bétateszt indul

Dátum | 2010. 11. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

December harmadikán kezdődik az amerikai fejlesztésű MMORPG, a Rift: Planes of Telara bétatesztje.

A teszt során lehetőségünk nyílik kipróbálni az első húsz szintet a játék különböző karakterosztályaival. A béta kezdetén a Defiant oldalon játszhatunk, kipróbálhatjuk a technomágus oldal kezdőzónáját, ellátogathatunk a Halál létsíkjára , és Meridian erődvárosába, sőt a bátrabbak bemehetnek egy temetőbe is ahol élőholtak várják újabb áldozataikat.

A Planes of Telará-val a Trion Worlds egy aktív játékos közösséget, egy dinamikus történetet és világot szeretne létrehozni. Scott Hartsman a Rift producere is várja a Béta kezdetét, ahogy elmondta: „Ezt a gazdag, színes, részletes világot azért hoztuk létre, hogy a játékosok benépesítsék, és reméljük, akkora élvezetet találnak benne, mint amennyi élvezetet nekünk okozott a létrehozása.”

Ha jelentkezni szeretnétek a Bétára, azt megtehetitek a Rift hivatalos weblapján, vagy nyerhettek kulcsot a cég hivatalos Facebook oldalán.

A Trion Worlds a Rift: Planes of Telarán kívül dolgozik még az End Of Nations nevezetű valósidejű stratégiai játékon, és egy meg nem nevezett projecten a SyFy csatornával közösen.
 
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Qouzey
2010.11.23. 16:05
Nagyon helyes..helyes.. látok benne jövőt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ITEM00
2010.11.24. 10:43
WOW 2 "álruhában"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rootshaper
2010.11.24. 22:02
nekem szimpi, foleg a kasztok. csak legyen mindhez eleg spell is, ne csak az alap kasztok szetbontasa legyen 1-2 nyomkodhato kepesseggel ( mint az Allods Online-ban )

en mar regeltem a beta-ra, remelem bevalogatnak =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!