iPon Hírek

Riptide alcímmel jön a Dead Island folytatása

Dátum | 2012. 06. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft által kiadott, Wii U-ra készülő Zombie U szemérmetlenül lemásolta a Dead Island első, virálisan terjedő előzetesét. Az új zombis játék hatalmas publicitást kapott az E3-on, talán ezért gondolta úgy a Deep Silver, hogy gyorsan bedob egy kis infómorzsát a Dead Island folytatásáról.

Erre utal, hogy a játékról egyelőre semmit nem mondtak, pusztán azt árulták el, hogy Dead Island: Riptide néven készül, és továbbra is a Techland fejleszti. A megcélzott platformok sem változtak, a játék ugyanúgy PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik majd, mint elődje.A Dead Island a nagyon kreatív első előzetes után sajnos csak közepesen erős értékeléseket tudott bezsebelni a megjelenés után, ettől függetlenül már több, mint másfél millió darabot eladtak belőle. A Techland a június 30-án megjelenő Dead Island Game of the Year Editionnel igyekszik majd felfrissíteni az emlékeinket: ebbe beleteszik az azóta megjelent DLC-ket, valamint az összes hibajavítást - utóbbiból nem keveset igényelt a játék.

A Deep Silver valamikor nyárra ígért új információkat a Riptide-dal kapcsolatban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szefmester
2012.06.06. 11:05
Hát nem tudom... nekem másképp hatott a visszafele lejátszott -oda vissza ugrásokkal az időben tarkított- videó a lágy zenével mint ez ahol állóképek vannak, s ahol az első pillanatban még minden idili majd ahogy változik a nézőpont borul a hangulat a kétségbeesés irányába.

Nekem tetszett a dead island, kiváncsi lennék egy olyan modra hogy a zombik nem termelődnek újra, ellenben keményebbek lennének. AZ már túlélő horror lenne.. meglátsz egy zombit 1v1 "kemény vagyok.." meglátsz kettőt, "hmm... talán verhetőek", meglátsz 5öt "banyek futáááááááááás!!!!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kullo1
2012.06.06. 17:12
Jó kis játék volt a Dead Island ,remélem a fejlesztők csiszolnak azért a fegyverek balanszán majd az új részben, mert érdekes volt hogy egy jól irányzott macsete csapással simán lefejeztem az ellenfelek 90%-át,lőfegyverrel meg beleküldhettem egy tárat a fejükbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!