iPon Hírek

Risen 2: Chani a voodoo papnő

Dátum | 2012. 02. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Pyranha Bytes bemutatott egy érdekes új karaktert a készülőben levő Risen2: Dark watersből. A hölgyemény egy Voodoo papnő, Chani.

Chani karakterinfók:
A bátor és büszke Chani a Shaganumbi nép törzsfőnökének lánya. Chani egész életét Earthclan falujában töltötte, és megvetéssel tekint az Inkvizíció terjeszkedésére, valamint a portyázó kalózok megjelenésére szülőföldjén.

Erős személyiségű, mágikus képességekkel felruházott vudu papnőként törzsének védelme a legfontosabb számára. Népe erejével harcol a közösséget fenyegető belső és külső veszélyek ellen, szembenéz az egyre erősebbé váló gonosszal.

A névtelen hős Chanival - aki megmutatja neki, hogy a „vademberek” képesek magukat megvédeni a betolakodókkal szemben - utazásai során találkozik.
Chanit kétségek gyötrik, hogy a névtelen hős veszélyt jelent rá és népére, vagy pedig az egyetlen remény az előttük álló gonosz megállításában.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DogTheDog
2012.02.16. 21:09
Ezt szerintem mar ellottek az elozo videojukban is.Ott a kisasszony meg a babait is hasznalta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dzjaulah
2012.02.18. 12:28
A bátor és büszke Chani a Fremen nép törzsfőnökének lánya. Chani egész életét a dűnék közt élte, és megvetéssel tekint az Birodalomra, valamint a portyázó Harkonnenek megjelenésére szülőföldjén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dzjaulah
2012.02.18. 12:30
Ráadásul Barbora Kodetová jobban is néz ki mint ez a teleforkált koponyás izé...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!