iPon Hírek

Risen 3: Titan Lords megjelenés

Dátum | 2014. 02. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Augusztusban fog megjelenni a Risen 3 a Piranha Bytes fejlesztésében PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az RPG világában szabadon leszünk engedve és kiélhetjük felfedező hajlamainkat. A játék teljes címe Risen 3: Titan Lords, története pedig egy olyan világban játszódik, melyet elhagytak az istenek. A főhős egy ifjú harcos, akit az árnyak közül megtámadnak, és elveszíti a lelkét. A sztori természetesen az ellopott lélek visszaszerzése körül bonyolódik. A Piranha Bytesot másik RPG szériájáról, a Gothicról ismerhetjük még, amelytől azonban korábban már búcsút vettek kiadójukkal, a JoWooDdal támadt nézeteltéréseik miatt. A Gothic 3 után a Spellbound vette át a sorozatot, ez a fejlesztő aztán megszűnt, és Black Forest néven támadt fel újra, azonban azóta nem sokat lehetett róluk hallani. A Piranha Bytes nem tudott több Gothicot fejleszteni, mivel a licenc hosszú ideig még a kiadójuknál maradt, ezért találták ki a Risent, amellyel ugyan nem értek el kiemelkedő sikereket, de nyilván bejött valamennyire nekik, és a rajongóknak is, hiszen már a harmadik részt készülnek kiadni. Lassan két éve, hogy a Risen 2 megjelent PC-re, így elég ideje maradt a cégnek a harmadik rész fejlesztésére. A Risen 3 kemény ellenfelekkel fog szembenézni, hiszen idén ősszel jelenik meg a The Witcher 3 és a Dragon Age: Inquisition is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. kray
2014.02.26. 09:38
Hát sok sikert hozzá
Gothic-ot nem akarják inkább rebootolni? Vagy egybe olvasztani a 3 részt egy hatalmas játékba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Terror
2014.02.26. 09:46
Éljen! Éljen! Éljen!

A Gothic jogai már náluk vannak elvileg, bármi lehet belőle. A Witcherrel meg Dragon Age-zsel nem hasonlítanám össze, teljesen más műfaj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. wishformor...
2014.02.26. 11:25
@Terror
pont ezt akartam irni, azzal a 2 jatekkal nem erdemes hasonlitani, mert mas kategoria. Foleg a Dragon Age, a 2. resz ota nem RPG, hanem egy Akcio / kaland jatek ami tartalmaz RPG elemeket, (maximum)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m4ss.cor3 wishf...
2014.02.26. 14:05
Ezért is remélem hogy a nagy ígérgetések miszerint minden ami az első DA-t naggyá tette visszatér ebben a részben(a 2. erényeivel/?/ együtt nyakon öntve), nem csak porhintés.
A Risen nálam nagy kedvenc(és a 3. is biztos vétel) bár egy Gothic-nak én is jobban örülnék. ;3
A két címmel meg még csak köszönő viszonyban sincs, az említett RPG elemeken kívül, szal nem kel azon őrlődni hogy melyiket vegyem meg mert ugyan az mind, csak más tálalásban.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. otherl
2014.02.26. 17:34
A Risen nem volt rossz, de nem is érte el a Gothic-ok színvonalát, és nem hiszem, hogy csak a világ hiányzott volna. Attól, hogy újra lesz Gothic, még nem jelenti, hogy jó is lesz.

De, kíváncsian várjuk egyelőre ezt. Jó lenne, ha végre jönne ki valami jó RPG is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2014.02.27. 09:52
Tavaj egyetlen AAA osztályú RPG sem jelent meg... nem is emlékszem ilyenre az elmúlt 15 évben. Ez szomorú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!