iPon Hírek

Robbant a Splash Damage: Dirty Bomb

Dátum | 2012. 11. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Splash Damage bejelentette legújabb játékát, a Dirty Bombot. A fejlesztőcsapat olyan programokat tett már le az asztalra, mint a Brink, az Enemy Territory: Quake Wars és a Wolfenstein: Enemy Territory.

A Dirty Bomb egy ingyenesen játszható PC-s muliplayer shooter lesz, mely Unreal motorra épít. Az alábbi videóból vehettek egy kis mintát is, de tényleg csak kicsit, mert a CGI mellett alig néhány képkockát szántak gameplay jeleneteknek. Láthatjátok benne a háború sújtotta London utcáit, lemodellezték a London Bridge metróállomást (a távolban ott a Gherkin épület is) és arra sem voltak restek, hogy lerakjanak egy útjelzőt az otthon irányába (Bromley felé, ahol a Splash Damage bázisa van). A gameplay meglehetősen pörgősnek tűnik és a grafika sem néz ki rosszul, érdemes vetni rá egy pillantást.

A játék honlapja már elindult, ha tetszik, foglalhattok magatoknak nevet rajta. A honlap háttérképén is megjelenik néhány jelképes londoni épület, így a London Bridge állomás és a Shard épület. A valós helyszíneknek mindig van egyfajta varázsa, a Crysis 2 New York-i miliője is nagy hatással volt sok játékosra.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. skripton
2012.11.29. 17:54
Hát gameplay részről tényleg keveset lehetett látni a videóban..., de attól még elég jól néz ki. Végül is egy próbát megér főleg, hogy ingyenes lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. romeo
2012.11.29. 18:24
Az ET óta nem igazán mutattak fel semmi maradandót. Szerintem ez is pillanatok alatt el fog tűnni a millió másik F2P játék mögött.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lacroix
2012.11.29. 19:53
Támogatom. Nagyon kell szólnia ennek. Meg persze figyelni, hogy versenyképes legyen a Blacklight-al, Tribes-al és hasonló nagyon színvonalas F2P shooterekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!