iPon Hírek

Robin az Arkham Asylum II-ben?

Dátum | 2010. 03. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Warner nem erősítette meg a keményen megalapozott pletykát, ami szerint Robin is szerepelni fog a nagysikerű Batman játék folytatásában, az Arkham Asylum II-ben. Amikor eléjük tárták az IMDB-n megjelent adatlapot, amin már ott figyel a szinkronszínek közt a Robint megszólaltató Vincent Martella is, csak a vállukat rángatták a Kotakunak.

"Tudomásunk szerint a kérdésüket pontatlan információkra alapozták. Még egyelőre nem beszélünk részletekről a folytatással kapcsolatban."

Tavaly júliusban az Arkham Asylum rendezője Sefton Hill azt nyilatkozta, hogy ő nagyon bírja Robin karakterét, de az első játék története időben jóval a "Dynamic Duo" előtt játszódik. "Rengeteg ember, akik nem olvasták a képregényt, elképzelni sem tudják, hogy Robin milyen cool karakter tud lenni" - nyilatkozta.

Miután a kedves kollégák nem tágítottak és tovább érdeklődtek Robinról és a vele járó koopertív játékmód lehetőségéről, Sefton annyit mondott, hogy "rengeteg izgalmas ötlet vetődött már fel", de még egyelőre nincs konkrét terv a co-op-ot illetően. Igazából még alig van információnk az AAII-ről, csak annyi biztos, hogy a Rocksteady Studios fejleszti, ami immár a Warner tulajdonában van, de platformok vagy megjelenési dátum még nincsenek.

Batman: Arkham Asylum tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!