iPon Hírek

Robotok, zombik, nindzsák – Ninja Gaiden Z

Dátum | 2012. 09. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Eddig úgy nézett ki, hogy Keiji Inafune (Ominusha, Dead Rising) vadiúj játékon dolgozik, amelyben nindzsák, robotok és zombik szerepelnek (igen, mind egyszerre, ezt már csak a mindent egybeolvasztó robodinonidzsa tudná felülmúlni, de az már szerepelt egy másik játékban). A projekt a pletykák szerint, melyeket Inafune pár nappal később meg is erősített a Yaiba névre hallgatott. A rövid előzetesben egy robotnindzsa szerepelt, aki a zombikkal ellepett utcákon vágta át magát a fent nevezett élőholtak hadain. Az erősen stilizált képi világot kézzel rajzolták.


Azóta megváltoztak a dolgok, a Team Ninja ugyanis bejelentette, hogy a játék valójában egy Ninja Gaiden mellékág, melyet Infaune a Spark Limiteddel együtt fejleszt. A kaliforniai stúdió emellett a Lost Planet 3-on dolgozik éppen. Az is kiderült, hogy Yaiba a főhős neve, aki egyfajta bionikus nindzsa, aki, ki tudja miért a sorozat egyik visszatérő szereplőjére, Ryu Hayabusára vadászik. Az új cím Ninja Gaiden Z, amelyben a manapság annyira divatossá vált Z betű természetesen a zombikra utal. A Team Ninja és Inafune is sok vasat tart egyszerre a fejlesztés tüzében, az előbbi a Dead or Alive 5-öt fejezi be éppen, és a Wii U-s Ninja Gaiden: Razor's Edge-en is dolgozik, az utóbbi pedig a PS Vitás Soul Sacrifice-on, amelynek idei megjelenését épp most halasztották el a jövő évre. A Ninja Gaiden Z megjelenésének nincs még időpontja, és a platformok sem ismertek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mikej95
2012.09.21. 18:59
Nem játszottam még a sorozat egyik tagjával sem, de ezek szerintem fogynak ki az ötletekből(vagy már kifogytak réges-rég).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mtrx220
2012.09.24. 14:01
hát a NG3 egy fos volt, szóval elég vsz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!