iPon Hírek

Rock Band bonyodalmak

Dátum | 2012. 05. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nemrég még úgy nézett ki, hogy az EA megszünteti a Rock Band iOS verziójának támogatását, így az május 31-e után már nem lesz játszható. Ez nemcsak a játék tulajdonosait háborította fel, de általános felzúdulást is keltett, tekintve, hogy a játék még mindig teljes áron  (2,99 Fontért) kapható az App Store-ban. A játékon belüli vásárlási lehetőség és a DLC-k elérhetősége már le lett kapcsolva. Érdekes módon az EA Mobile Support honlap tegnap óta nem elérhető, csak az "Ezt a honlapot egyelőre lekapcsoltuk" üzenet olvasható minden további magyarázat nélkül.

Lehetséges, hogy licenc problémákról van szó, vagy az ok a Rock Band fejlesztője, a Harmonix és az EA viszonyában keresendő? "Arra tippelnék, hogy az egésznek a MTV Games és az EA logókhoz lehet valami köze, amelyek megjelennek, amikor betöltjük a játékot" – írta a Harmonix közösségi managere a Rock Band hivatalos fórumán. "Az EA már nem a partnerünk, így nem tudom, hogy ez milyen hatással van az olyan projektekre, mint az iOS-es Rock Band. A Harmonix kommunikációs managerét, John Drake-et szintén meglepte az eset.
Az EA tegnap még hivatalosan is megerősítette, hogy megszűnik a játék támogatása, ma viszont már az ellenkezőjét nyilatkozták, szintén hivatalosan. Az új bejelentés szerint a játék továbbra is játszható marad.

A Rockband játék üzenete tegnap és ma

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Sr4c
2012.05.04. 08:44
EA.....remélem jól tönkremennek már....egyre gázabb amiket művelnek -_-'
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. replay
2012.05.07. 20:16
@Sr4c:
Szívemből szóltál. De sajnos egyre több nagy cím van náluk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bj007
2012.05.11. 11:50
Hm, és ha tönkremenne mi történne? Varázsütésszerűen jönne egy új cég aki átvenné a helyüket, de sokkal kedvesebb/aranyosabb/figyelmesebbek lennének? Ilyen csak a mesékben van, minden multi ilyen..)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!