iPon Hírek

Rokh - Túlélni a Marsot

Dátum | 2016. 04. 29.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Rokh egy multiplayer túlélőjáték lesz, mely két ex-Assassin’s Creed fejlesztő vezetésével készül. A játékosokat nemes egyszerűséggel kidobják majd a Mars egy meghatározott területén, egyedül, erősen oxigénhiányos állapotban. Innen indulva kell majd megtalálniuk egymást, összefogniuk és lakóhelyeket, oxigéngenerátorokat, üvegházakat építeniük. Mindezt úgy, hogy folyamatosan működőképes felszereléssel kell rendelkezniük, még a játékból való kilépés idejére is, hacsak nem akarnak megfulladni a legközelebbi belogolásig. Kemény.
A játék kialakításának egyes elemeihez még visszajelzéseket várnak a tesztelőktől, de a céljuk az, hogy egy teljesen nyitott sandboxjátékot kreáljanak, ahol a játékosok együtt tudnak működni (és együtt is kell működniük a túléléshez), de az előnyszerzés érdekében minden további nélkül szabotálhatják is a többiek bázisait az erőforrásokért és a konkurencia eliminálásáért. Meglehetősen érdekesen hangzik, reméljük, ez a puding kiállja majd az evés próbáját.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Geralt_of_...
2016.04.29. 15:54
"Mindezt úgy, hogy folyamatosan működőképes felszereléssel kell rendelkezniük, még a játékból való kilépés idejére is, hacsak nem akarnak megfulladni a legközelebbi belogolásig. Kemény."

Tehát aki pihentetni akarja a játékot egy ideig, az eleve úgy jelentkezik be hogy game over, vagy úgy kell érteni, hogy ebben a közösen épített bázisban leechelik az inaktív karakterek az aktívaktól az erőforrásokat, miközben semmihez nem járulnak hozzá, sőt, az aktív játékosok tartják életben őket, miközben az alacsonyabb létszám negatív következményeivel küszködnek? Tamagochi MMO. Kemény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Nephin Geral...
2016.04.29. 16:05
Nem hiszem, hogy ez így fog bekerülni a végleges verzióba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Geralt_of_... Nephi...
2016.04.29. 16:28
Ja, hát ahogy te is írtad, a puding próbája az evés!

Én tuti belekóstolok mert szimpatikus a survival része. Metro-ban is felettébb hangulatos volt, hogy gyűjteni kellett a szűrőt a gázmaszkhoz, meg vigyázni nehogy betörjön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Meteoreso
2016.04.29. 16:41
Jo ez
Azok a koloniák ahol tul sok a passziv karakter behalnak
Vagy elmennek onnan az aktivak és egyszeruen megfulladnak a lusták
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.04.29. 17:15
Úgy érted azok, akik a Mars mellett a Földön is életben akarnak maradni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim aRm1n
2016.04.29. 22:19
Ezen szakadtam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. siriq
2016.04.29. 23:00
Az elgondolasa a jateknak nagyon tetszik de ez a levegos mizeria egy vicc. Van amikor 1 vagy 2 hetig sincs idom a game fele szagolni. Mindig kezdhetnem elorol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. thestock
2016.04.30. 06:15
Nem tűnik rossznak. Az oxigénpalackos megoldás sem hiszem hogy olyan nagy problémát jelent. Ha nincs időd megkérsz valakit a csapatból hogy menjen fel helyetted,és cseréljen palackot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Omerd
2016.05.02. 13:39
Egy ötlet az oxigén hiányra.
A kolóniákban az aktív játékosok meg tudnák nézni mondjuk hogy az inkatív játékosoknak mikor fogy ki az oxigénje, és tudnák cserélni mondjuk 30% alatt.

Ezért kapnának valamennyi pénzt a kolóniától, az inaktív játékos meg rendezné a számlát mikor beloggol, különben kiutasítják x időn belül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!