iPon Hírek

Rosszkor jött ki a Homefront: The Revolution a kiadó szerint

Dátum | 2016. 11. 23.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Homefront: The Revolution útja mindig is meglehetősen döcögős volt. 2013 elején a Crytek vette mg a jogokat a THQ összeomlása után, de egy évvel később, miután kiderült, hogy pénzügyi gondokkal küszködik, a cég továbbadta az IP-t a Deep Silvernek, akik egy új fejlesztőstúdiót alapítottak a játék elkészítésére, ez a Dambuster. A megjelenés utáni, nem túl elragadtatott értékelések tükrözték a bonyodalmakat, amiken átment a játék, de hatásukat már a bétában látni lehetett. A javítások és a sztori-DLC-k orvosoltak ugyan néhány problémát, de lehet, hogy túl későn érkeztek, hiszen a nyílt világú FPS játékosbázisa továbbra sem túlságosan izmos.
A Deep Silver kiadó globális marketingigazgatója, Paul Nicholls az MCV-vel való beszélgetésben beismerte, hogy nagyobb sikert vártak. Szerinte a végeredményben a termék minősége és az időzítés is fontos szerepet játszott. „Sokat tanultunk a Homefront példájából. Ha megnézzük a jelenlegi piacot, látjuk, hogy a minőség a legfontosabb és még nagy címeknek is gondjaik vannak az eredményekkel. A jövőre nézve nemcsak a termék minőségével, hanem a megjelenés időzítésével kapcsolatban is számos ismeretre tettünk szert arra vonatkozóan, mit kell csinálnunk.” – mondta Nicholls. „A Dambuster csapata fantasztikus munkát végzett. A munkájukkal, a játék javításaival és a többivel a vásárlók hozzáállása is megváltozott, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk az induláskori állapothoz képest, tehát valószínűleg az időzítés fontossága volt a legnagyobb lecke, amit megtanultunk.” – tette hozzá. A Homefront: The Revolution a Metacritic skáláján jelenleg 48 pontos PS4-en, 49 pontos Xbox One-on és 54 pontos PC-n. Arról semmi hír, hogy új részt kapna a sorozat a jövőben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Lazahunter
2016.11.24. 00:56
Fontos az időzítés ... mondjuk akkorra, mikor kész is van ... valszeg nem dől a kardjába senki, ha egy ilyen game csúszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Meteoreso
2016.11.24. 11:04
Amit én láttam Gameplayt a játékból ott vért szenvedett a srác a játék akadozása miatt.
Ha ez az üzenet kimegy a nézők elé az megfordíthat vásárlói szándékot.
Nem azt várják az emberek hogy majd vétel utá jön fél évre egy patch amivel simán 60 FPSen megy a kedvencük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!