iPon Hírek

Rövid hírek

Dátum | 2008. 10. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Garriot: földkörüli pályán...


Richard Garriot a játéktervező űrlátogatást tett az Orosz űrprogram segítségével. Az Ultima Online és a Tabula Rasa egyik atyjának a Nemzetközi Űrállomáson tett sétája 30 millió dollárba került neki. A játékosok valószínűleg jobban örültek volna, ha inkább a játékokba invesztálja... :)

Blizzard: Nem a World of Warfraft 2 lesz a következő MMO


A következő generációs Blizzard MMO biztos, hogy nem a Warcraft hamvaiból fog főnixként feltámadni. Azt nyilatkozták, hogy a World of Warcraft mellett kívánják futtatni és egy egészen más játékélményt nyújtó online játék lesz. Azt nyilatkozták, hogy addig fogják a Wow-ot támogatni, amíg az embereknek lesz rá igényük, nincs határidő (értelemszerű, az arany tojást tojó tyúkot addig kell életben tartani amíg lehet). Új MMO tervekről rengeteg tip látott már napvilágot, de valószínű, hogy a Blizzard valamelyik bejáratott nevével fog indítani. Talán a StarCraft2 mellett kapunk egy World of StarCraftot is?

Fallout 3: Kifosztották a Vault 101-et


Két hét van még a Fallout 3 megjelenéséig, de már néhány vérszomjas hacker fel is törte a játékot és torrenten hirdeti. Félő, hogy az ilyen megnyilvánulások még inkább arra kényszerítik majd a kiadókat, hogy drákóiabb eszközökhöz nyúljanak a DRM terén. (Mint azt a Sporenál is tapasztalhatjuk.)

Warhammer Online: 2 újabb class


A Mythic két új nehéz páncélzatú tank karakterosztállyal örvendezteti meg játékosait. Az Order oldal az "Empire's Knight of the Blazing Sun"-t míg a Destruction hívei egy sötételf Black Guard-ot kapnak.
A rend harcosa úgy írható le mint egy taktikai vezető, aki Battlefield Command-okat használ, míg a pusztítás követe egyszerűen a "gyűlölet és megvetés megtestesülése"...
Így a tervezett classokból már csak a Dwarf Hammerer és Greenskin Choppa maradt még a fiókban. Mindkettő damage dealer(sebzés osztó) karaktertípus.

Starcraft: Támadják a Blizzardot


Mind a fórum trollok, mind az újságírók támadják a Blizzard-ot, amiért trilógiaként kívánja kiadni a Starcraft II-t.
"Tulajdonképpen miről is beszélünk itt? Az eddigi RTS játékainkhoz is volt kiegészítő az alapjáték mellet. Most lesz kettő is. Ez annyira furcsa?" - nyilatkozta egy interjúban Bob Colayco a Blizzard-tól.
Igen ám, csak ez két teljes áras kiegészítő lesz. Néhányan úgy gondolják, hogy valami gyökeres változás történhetett a Blizzard felső vezetésében. Erre példának a WoW-os „Recruit a friend” szolgáltatást hozták fel, hogy milyen előnyökben részesítik azokat akik további embereket hoznak nekik, miközben a "régi motorosok"-at egyáltalán nem részesítik semmilyen előnyben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. bszoke88
2008.10.18. 22:38
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Svindler
2008.10.19. 09:31
Kikerült a PC-s és Boxos is, csak a PS3-as nem, mert annak ugye nem lett volna értelme
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Svindler
2008.10.19. 11:00
Nagyon helyes, több embernek kéne ezt tennie! Mert ráadásul hosszútávon kinyírják a PC-s játékot ha nem veszik észre magukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kenny22
2008.10.19. 11:40
Amíg a hardvergyártók játékra fejlesztenek valamit is, addig lesz pc-s játékpiac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2008.10.19. 12:22
Addig lesz amíg a szoftverfejlesztőknek még megéri. Nem véletlenül mozdultunk el az MMO-k irányába.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.10.19. 19:27
nem mind1, h úgy viszed végig 2 nap alatt, h 48 órát ülsz előtte, vagy h 2-2 órát....
lehet, h ami neked 2 napos játék, másnak 3 hetes!!! ennyi

játsz hard-on...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!