iPon Hírek

Rúdhangszóró laptopokhoz

Dátum | 2007. 09. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech ezúttal egy egyedi, 2.1-es hangszórórendszerrel, az AudioHub-bal örvendeztet meg minket, amelyet könnyedén beilleszthetünk gyakorlatilag bármilyen laptop mögé - és ami ráadásul a hangélmény mellett még három nagysebességű USB-portot is a rendelkezésünkre bocsát.


A háromkamrás, beépített mélnyomóval is ellátott hangszórórendszer éppúgy gondoskodik a megfelelő balanszról, ahogy az erőteljes mély és a tiszta magas hangokról is - végeredményben pedig a kivételes digitális hangzásról. Ha pedig épp egy kis csendre van szükségünk, egy némítógomb is rendelkezésünkre áll, amely anélkül hallgattatja el a hangszórókat, hogy a beépített, három nagysebességű portot számláló USB hubot is áramtalanítaná. Az AudioHub alján egy kábelkezelő rendszer, a hátulján pedig egy kábelhorog is segít a vezetékek kényelmes és gubancolódásmentes elrendezésében.


Magasságát tekintve mindössze 8,89 centis, vonalvezetésére nézve karcsú és áramvonalas, ami szinte bármilyen környezetbe beilleszthető, még akár a nappaliba is. Mi több, a hangszórók szélességén is állíthatunk, így bármilyen laptophoz hozzáilleszthetjük. Várhatóan október elejétől vehetjük majd birtokunkba ezt a darabot, amennyiben úgy gondoljuk, hogy megéri azt a kb. 18.500 forintot, amennyibe előreláthatólag kerülni fog.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.12. 08:30
A Logitech ezúttal egy egyedi, 2.1-es hangszórórendszerrel, az AudioHub-bal örvendeztet meg minket, amelyet könnyedén beilleszthetünk gyakorlatilag bármilyen laptop mögé - és ami ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!