iPon Hírek

Sacrilegium - horror és akció

Dátum | 2012. 06. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A TopWare Interactive bejelentette, hogy Sacrilegium néven új akció-horror-kalandjáték készül a Two Worlds-epizódokat is jegyző Reality Pump Studios műhelyében. A játékban egy Alex nevű egyetemista lány, kaliforniai lakos életébe csöppenünk bele. Ő és a barátai átkerülnek egy másik dimenzióba, a Sacrilegiumbe, ahol mindenféle rémálomba illő szörnnyel kell megküzdeniük horrorisztikus környezetben. Szerencsére Alex még a rendes életében kimerítő harcművészeti és önvédelmi képzést kapott, így nem indul teljesen esélytelenül a veszélyekkel szemben.


A történetről ezen kívül nem sokat árultak el. A fejlesztők azt ígérik, Alex sztorija fordulatos lesz egészen a végjátékig, ahol olyan igazságokat fedez fel, melyek végül elhozzák számára a megváltást. Mindezt titkokkal és természetfeletti csavarokkal kombinálva.


A Sacrilegium a GRACE 2 engine-re épül, a fejlesztők ezt használták már a Two Worlds 2-nél is, mostanra azonban nyilván fejleszetettek rajta kicsit. A készítők elmondása szerint olyan látványos karaktereket és környezeteket sikerült felépíteniük, olyan egyedi stílusban, aminek köszönhetően néhány screenshoton szinte festménynek tűnik a játék. Miroslaw Dymek, a Reality Pump Studios ügyvezetője elmondta, a Sacrilegiumbe beépítik az utóbbi években szerzett összes tapasztalatukat, mind a játékmenetet, mind a grafikát tekintve. Az anyag PC-re, Macre, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, további információkat a játékról, az engine-ről és a megjelenésről pedig majd csak később közölnek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Aeneas
2012.06.07. 10:56
Ez az!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2012.06.07. 11:33
"Szerencsére Alex még a rendes életében kimerítő harcművészeti és önvédelmi képzést kapott..." - egyetemistaként, mi? Csöppet sem hiteltelen és hangulatromboló...
Akkor már miért nem lehetett mondjuk katona, vagy (főiskolás) rendőr?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tompika74
2012.06.07. 15:01
A Two Worlds 2 a különféle újságokban közepes pontszámot kapott. Nekem viszont nagyon tetszett, legalább 9/10-re.
Szerintem a Sacrilegium is csúcs RPG lesz, és nem a grafika miatt, amire már most büszkék , hanem a sztori, a hangulat, és a hosszú játékidő miatt. Legalábbis remélem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!