iPon Hírek

Saját érintőpaddal rukkolt elő a Logitech

Dátum | 2011. 09. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech egy új kiegészítőt mutatott be, amely koncepcióját tekintve hasonlít az Apple által kifejlesztett és forgalmazott Magic TrackPad-hez.

A vezeték nélküli újdonság 5 hüvelykes - 12,7 centiméteres - szélességgel rendelkezik és lehetővé teszi, hogy Windows 7 operációs rendszert futtató konfigurációnkon gesztusvezérlés segítségével csalogassuk elő a különböző szoftverek funkcióit. A gesztusvezérlés történhet egy-, két, három vagy akár négy ujjal is, azaz a Logitech megoldása is többérintéses támogatást kínál csak úgy, mint az Apple Magic TrackPad.

Az Apple termékével ellentétben a Logitech saját érintőpadja már nem Bluetooth, hanem 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolat segítségével kommunikál a PC-vel, méghozzá a vállalat már jól ismert, Unifying névre keresztelt USB 2.0-s vevőegységének használatával. A három év garanciával érkező Logitech Wireless Touchpad esetében egy garnitúra elem összesen négyhónapnyi működést garantál.

A különleges kis kiegészítő még ebben a hónapban megjelenik majd kereskedelmi forgalomban, ára pedig 49,99 dollár lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. BlackZodia...
2011.09.14. 21:56
Szegény Logitech...holnap már perelik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. patrik2991
2011.09.14. 22:33
"egy garnitúra elem összesen négyhónapnyi működést garantál"
Annyi elem amennyit az ülőgarnitúrádra tudsz pakolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Micromatic
2011.09.15. 09:00
Mikrobi photoshop csodákra képes, a samsung galaxy tab is érdekes módon totál ugyan olyan méretű és formájú lett az apple dokumentumokban Kicsit átszínezik, tömzsibbé alakítgatják és már mehet is a bíróságra, hogy ez ugyan olyan mint az enyimé!!! Már látom előre, hogy amikor TV-ket kezd el forgalmazni akkor samsung tv-ket pereli majd, hogy hasonlít az apple termékekre... Nem vagyok apple hater de rohadtul utálom amikor ezt csinálják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noss
2011.09.15. 16:20
Ég és Föld a különbség -- még árban is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KennyD
2011.09.15. 19:36
Jó cucc bár játszani nemigen lehet vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!