iPon Hírek

Sam Raimi rendezi a WoW filmet

Dátum | 2009. 07. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A három Pókember film, a Gonosz Halott (Evil Dead) széria és a Pokolba taszítva (Drag Me to Hell) rendezője, Sam Raimi vállalta magára a hihetetlen népszerűségnek örvendő World of Warcraft MMO megfilmesítésének felelősségét.

"A Warcraft egy fantasztikus, akciódús történetet mesél el" - nyilatkozta. "Már alig várom, hogy egy ilyen robbanékony csapattal dolgozhassak együtt a projekt mozivászonra vitelén." A WoW filmet közösen csinálja majd Charles Roven-nel, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a 12 majom, a Batman kezdődik és a Sötét Lovag. Közreműködik még Chris Metzen, a Blizzard kreatív fejlesztői részlegének elnöke és a Legendary Pictures vezérigazgatója, Thomas Tull.

"Sam rajongása a Warcraft iránt vitathatatlan, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy kivételes filmet készít majd belőle, ami méltó lesz a Blizzard fenomenális franchise-ához." - mondta el Tull. (Hűűűű!)

"A Blizzard Entertainmentnek és a Legendary Pictures-nek közösek az elképzelései a filmmel kapcsolatosan. A végletekig elmentünk, hogy a lehető legjobb rendezőt szerezzük meg, hogy életre hívja a víziónkat." - magasztalta Paul Sams (Blizzard) Raimit. "Az első beszélgetésünk után már tudtam, hogy Ő a tökéletes választás. Sam pontosan tudja, hogyan kell kielégíteni a kritikusokat úgy, hogy a közönséget is odaszegezze a székekbe, akik most először látnak ilyet."

A filmet a Warner Bros. és a Legendary Pictures finanszírozza. A szereplőkről egyelőre még nincs információ, mint ahogy arról sem, hogy pontosan mit fed majd le a történet a Warcraft sztorivilágából. Az biztos, hogy lesznek benne elfek és orkok...

Ha lehet szavazni, akkor nekünk van egy tuti tippünk a főszereplőre:

Chuck Norris eredetileg szerepelt volna a "Street Fighter II" nevü játékban, de a béta-teszterek kivetették, mivel az összes gomb megnyomása azt eredményezte, hogy fordulatból pofánrúgta az ellenfelét.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Ace0098
2009.07.22. 22:58
VISSZA A HIRHEZ

Amíg nem raknak bele gnómokat, addig nem lesz semmi gond.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. raiden
2009.07.22. 23:05
Mikor lesz az elf lányok castingja?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Phantomstr...
2009.07.22. 23:06
Ahogy én tudom ennek a filmeknek a Warcraft 3-hoz és a Frozen Thore-hoz lesz köze (legalább is ahhoz kötődik szorosan). Így nem kellene WoW filmnek nevezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Antee001
2009.07.23. 08:56
A gyűrűk ura után nem lesz nehéz megfilmesíteni a wowot. Az alap ott van. A történetet kell csak megváltoztatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. csigabigaf
2009.07.23. 10:29
Warcraft is a WoW nem egészen ugyanaz, bár valószínűleg hogy elintézzék hogy a hír írójához hasonló emberek akik nem tudnak különbséget tenni ottlegyenek a moziban biztos több köze lesz ahhoz a hoz amit a WoW történetének hívhatunk mint a Warcraftéhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Caine
2009.07.23. 11:24
a wow és a warcraft ngyjából ugyan az a történet, csak warcraftban a főszereplőkkel játszol, wowban pedig a bossok a főszereplők...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2009.07.23. 11:48
Mint a hír írója elmondom, hogy végigjátszottam a Warcraft3-at és a kiegészítőt is (WoWoztam is), és nem én találtam ki hogy WoW film, hanem így reklámozzák a könnyebb népszerűsítés miatt. Nagyon sok WoWos nem játszott előtte Warcraft-ot. Ennyi az indok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jano12
2009.07.23. 15:57
Caine: tévedés, a WoW továbbviszi a warcraft 3 történetét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csigabigaf
2009.07.23. 21:18
jano12: tévedés, a WoW egy spinoff.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!