iPon Hírek

Samsung Galaxy Music: zene mindenek felett

Dátum | 2012. 10. 12.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung kis újdonsága viszonylag szerény tulajdonságokkal rendelkezik majd, de ennek ellenére nagyon harsány lesz. Mint ahogy a neve is mutatja, ezúttal a zeneiség került a fejlesztések középpontjába, és sajnos mással nem is igazán foglalkoztak a mérnökök. Abban viszont, amit hirdet, kétségtelenül jó lesz a telefon.

A Galaxy Music ugyanis minden jóval fel lesz vértezve, ha zenélésről van szó. A lejátszó alkalmazás támogatja a SoundAlive-ot és kapunk FM rádiót is RDS-sel. A zenéinket tárolhatjuk a Samsung Hubon, na meg be is szerezhetjük őket innen. A telefon alapból kezeli a legtöbb audio formátumot így nem csak az MP3, WAV, WMA és a FLAC lejátszása szerepel a repertoárban, hanem még az OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, MID és az IMY sem foghat ki rajta. A jobb hangzás érdekében a sztereó hangszórók az előlapra, a kijelző alá és fölé kerültek. Az SRS Surrounddal így egészen kellemes térhatású hangot kapunk végeredményben.


A rendkívül színes egyéniség egy kis, 3 colos megjelenítővel rendelkezik, a felbontása pedig csak QVGA (320 x 240) lesz, így a kép valószínűleg eléggé pixeles lesz. A rendszernek 512 MB memória jutott, míg nekünk 4 GB-ból kell gazdálkodnunk, de csak ha nincs egy microSD kártya kéznél, ugyanis gond nélkül bővíthető az eszköz. A processzor kiléte ismeretlen de az órajele vélhetően 850 MHz lesz és Cortex-A9-en alapul. A hátlapon helyet kapó kamera pedig 3 megapixeles fotók készítésére ad lehetőség, és csak fix fókuszos, valamint a LED villanót is nélkülözi.

A kapcsolati képességeit számba véve találunk Wi-Fi Directtel támogatott WLAN-t, Bluetooth 3.0 modult, és GLONASS műholdakkal is kommunikáló GPS vevőt. Na meg persze az elmaradhatatlan 3G HSDPA hálózati modemet. A Google operációs rendszerei közül itt az Android 4.0-val találkozunk, mely a TouchWiz felülettel egészült ki a Samsung mérnökeinek hála. Valamint már az is ismeretes, hogy az Android 4.1 frissítés sem kerüli majd el.


A Samsung Galaxy Music 106,9 grammos súlyában már az 1300 mAh-s telep is benne van, ami teljesen átlagos ilyen tulajdonságok mellé. A 110,1 x 59 x 12,3 milliméteres masina ára egyelőre nem ismert, és a megjelenési dátumát sem közölte a vállalat. Érdekességként megjegyezendő, hogy Duos, vagyis két SIM kezelésére alkalmas változat is készül majd belőle. A készüléket kék, citromsárga és ezüstszürke színben tudjuk megvásárolni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. m-a-r-i-u-...
2012.10.12. 19:56
Majd a mélyen tisztelt nem akarom megnevezni népség még hangosabban tudja majd bömböltetni a tömegközlekedési járművőn, feltéve ha lopnak egyet valahonnan....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Gamedavid
2012.10.12. 19:59
+1 Pont ezt akartam írni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. CHaooSS
2012.10.12. 20:13
hát elég rondán néz ki.. :-/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tibaimp
2012.10.12. 22:18
m-a-r-i-u-s: +1 de nem kell lopnia a segélyből futja, de soknak aki dolgozik, nem telik ilyenre...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vermar
2012.10.13. 13:41
"m-a-r-i-u-s - 2012-10-12 19:56:2"4
Már a cikk olvasása közben nekem is mért pont ez jutott eszembe?!
Amúgy jó nekik bármilyen telefon erre a célra, megfigyeléseim szerint tölcsért formálnak a kezükből, vagy a pofájukba rakják hogy még őrjítőbben szóljon az a foss...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csoresz2
2012.10.14. 11:39
"a pofájukba rakják hogy még őrjítőbben szóljon az a foss..."
elsírtam magam DDDD
Amúgy nekem is az első gondolatom a pórnép volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!