iPon Hírek

Samsung P3 vs iPod Touch: a P3 igen esélyes

Dátum | 2009. 01. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Bemutatta új, érintőképernyős médialejátszóját, a P3-at a Samsung, amely valóban komoly kihívója lehet az iPod Touch-nak, mivel nem egyszerűen csak ugyanazt kínálja másképp, mint amaz, hanem még egy egyedi extrát is, amivel az iPod Touch nem rendelkezik.


A képernyője 3 hüvelykes WQVGA-TFT LCD, amely éppúgy képes állva megjeleníteni a kívánt tartalmakat, mint ahogy 16:9-es, széles változatban is. A készülék egésze is meglehetősen karcsú, alig egy centi vastag. Zenét, videót egyaránt simán lejátszik, és lesznek természetesen alkalmazások és játékok is, akárcsak az iPod Touch-nál. Eddig tehát a hasonlóság.

Amiben azonban a Samsung új üdvöskéje többet nyúlt az Apple-énél, az lényegében egyetlen szó: Bluetooth. Ami így nem kevesebbet tesz lehetővé, mint azt, hogy összekapcsoljuk a mobilunkkal (feltéve persze, hogy az is Bluetooth-os), és így a P3-on is fogadhatjuk a beérkező hívásokat: a fejhallgatón halljuk, amit mond a hívó, beszélni pedig a beépített mikrofonba tudunk. A közeljövőben pedig nyilván felbukkannak hozzá a vezeték nélküli fejhallgatók és egyéb kiegészítők is.

Várhatóan a P3 nyár közepe táján érkezik majd, négy különböző kapacitású - és ennek megfelelően bizonyára négy különböző drágaságú - változatban: 4, 8, 16 és 32GB-al. Az árak felől azonban egyelőre nem nyilatkoztak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.10. 11:41
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!