iPon Hírek

Samsung Series 3: új noteszgép család érkezik

Dátum | 2011. 06. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A jelek szerint a Samsung hamarosan egy új, kedvező árú modellekből álló notebook sorozatról rántja le a leplet, amelynek tagjaira minőség tekintetében nem lehet majd panasz.A Series 3 család kifejezetten olcsó, illetve kedvező árú noteszgépekből áll, amelyek között notebookokat és ultrahordozható noteszeket egyaránt találunk majd. Az újdonságokat ugyan a gyártó hivatalosan még nem jelentette be, így weboldalán sem tűntek fel, de az Engadget jóvoltából már betekintést nyerhetünk mindabba, amire az új noteszgép család tagjaival kapcsolatban számíthatunk. A Series 3-as családban 11,6 colos, 12,1 colos, 13,3 colos, 14 colos és 15,6 hüvelykes képátlójú kijelezővel ellátott modellek lesznek jelen. A notebookok Sandy Bridge processzorokkal, illetve az AMD nemrégiben bemutatott Llano processzoraival kerülnek forgalomba. Az előtelepített Windows 7 operációs rendszerrel felszerelt termékek opcionálisan elérhetőek lesznek matt kijelzővel, ezen kívül nagyméretű érintőpaddal és HDMI videó kimenettel is rendelkezni fognak.A hírek szerint a 15,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott példány alapára Core i3-as sorozatú processzorral 599 dollár lesz, Core i7-es processzorral pedig 819 dollárért lehet hazavinni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. felziusz
2011.06.24. 10:25
"A jelek szerint a Samsung hamarosan egy új, kedvező árú modellekből álló notebook sorozatról rántja le a leplet, amelynek tagjaira minőség tekintetében nem lehet majd panasz."

"A Series 3-as családban 11,6 colos, 12,1 colos, 13,3 colos, 14 colos és 15,6 hüvelykes képátlójú kijelezővel ellátott modellek lesznek jelen. A notebookok Sandy Bridge processzorokkal, illetve az AMD nemrégiben bemutatott Llano processzoraival kerülnek forgalomba."

Minőségi darabok, kedvező áron, kis képernyővel és AMD Llano procival(Videovezérlő miatt). Kell ennél több? Várom őket tárt karokkal!

Az előtelepített Windows nem éppen szívemcsüccse de lenyelem. (Tisztaszoftver program keretében Ultimate jár ingyér, meg egyébként sem használok windowst :-) )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. piter
2011.06.24. 14:23
A Series 3 család kifejezetten olcsó, illetve kedvező árú noteszgépekből áll


Na mar megint a xarok tamadasa!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. JuanDebrec...
2011.06.25. 09:57
Senkinek nem tűnt fel (többek között a cikk írójának sem), hogy az első laptop az egy az egyben egy Macbook másolat kinézetre? Nem is csodálom, hogy pereskedtek és be is kérték egymás termékeit, még a megjelenés előtt.
Amúgy minden elismerés a Samsungnak, nagyon jó úton járnak! Ha mindez nem fog a minőség kárára menni, akkor nagyon szép jövő áll a cég előtt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!