iPon Hírek

Sandisk Sansa pendrive TV kimenettel

Dátum | 2007. 10. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Sandisk egy rendkívül ötletes pendrive-ot készül piacra dobni, amely 8 GB-os tárterülettel és újdonságként TV kimenettel áll a  felhasználók rendelkezésére. Az eszköz már a tárterülete miatt is figyelemre méltó, ám a gyártó a TV kimenet segítségével kívánja még népszerűbbé és egyedibbé tenni termékét.


A Sandisk Sansa TakeTV névre hallgató pendrive még éppen megjelenés előtt áll, azonban a buy.com oldalának sikerült némi információhoz jutnia az újdonsággal kapcsolatban. A kis készülék tulajdonképpen egy 8 GB-os pendrive, amely USB csatlakozóba helyezve a TV kimenet segítségével képes a filmeket TV-re átjátszani. A készülékhez távirányítót is mellékel a gyártó a kényelmes kezelés érdekében, a pendrive DiVX XviD és MPEG-4 videó fájlokat képes kezelni, ezeket aztán 720x576 pixeles felbontásban továbbítja a TV-re, maximum 7 Mbps adatátviteli sebességgel.

Az egység rendkívül egyszerűen kezelhető, mégis nagyszerű szerkezet. A termék árával és elérhetőségével kapcsolatban a buy.com sajnos nem rendelkezik információkkal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.20. 12:49
vissza a hírhez

A Sandisk egy rendkívül ötletes pendrive-ot készül piacra dobni, amely 8 GB-os tárterülettel és újdonságként TV kimenettel álla  felhasználók rendelkezésére. Az eszköz már a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!