iPon Hírek

SATA HDD - IDE HDD konverter

Dátum | 2007. 10. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Igen olcsó, egyszerű és ötletes megoldást adott a Century Japan a 3.5” SATA HDD - IDE HDD konverzió problémájára, ami igazi áldást jelenthet egy régebbi típusú számítógép esetén, amelyiken csak IDE HDD csatlakozó található. Ugyanilyen jó szolgálatot tesz akkor is, ha fejlesztjük vagy másikra cseréljük az említett rendszert; ez esetben is gondoskodik róla, hogy minden gond és költség nélkül használható legyen a SATA HDD. A Century CRP35-PSP4 készlet használata nagyon egyszerű és semmilyen különleges felszerelést nem igényel.


Természetesen a konverzió mindkét irányban működik: IDE HDD-t is konvertálhatunk SATA HDD-vé. Se így, se úgy nem fog már használhatatlanná válni se az új, se a régi merevlemez.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2007.10.12. 07:42
vissza a hírhez

Igen olcsó, egyszerű és ötletes megoldást adott a Century Japan a 3.5” SATA HDD - IDE HDD konverzió problémájára, ami igazi áldást jelenthet egy régebbi típusú számítógép esetén, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.10.12. 16:04
Igen ez egy érdekes dolog... gondoltam kikeresem a forrást, de épp döglött a link, ha feléled updateljük, hogy kiderülhessen mi is ez pontosan. Addig ideiglenesen lekerül a hír, nekem is inkább csak takaródugasznak tűnik. Reggel átfutottam, de a képeket nem néztem meg.

http://www.fareastgizmos.com/computing/cen...d_converter.php

Itt se írnak többet, az alsó képen talán látszik valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!