iPon Hírek

SC 2 megjelenés, WoW mikro-tranzakciók

Dátum | 2009. 11. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard biztosította a befektetőit, hogy még 2010 első felében kiadja a StarCraft II-t. Illetve, hogy pontosak legyünk, annak is a második felében. Ez annyit jelent, hogy valamikor március és június között kapjuk a kezünk közé a játékot.

A hír egyébként egyenesen Mike Morhaimetől jött, a Blizzard fejétől, a tegnapi Activision-Blizzard negyedéves befektetőknek tartott konferenciáján. Elmondásuk szerint a fejlesztők polírozzák a játékot ezerrel és már közel vannak a béta szakaszhoz. Ami el is várható, hiszen korábban azt az ígéretet tették, hogy még idén elindul a béta teszt. Talán ezúttal nem hiába reménykedünk, hogy betartják a határidőt. Amint lesz róla valami információ, azonnal megírjuk.

A konferencián esett még szó a WoW-os mikro-tranzakciós próbálkozásokról is. A cégvezetőség fontos szerepet szán ennek a finanszírozási opciónak a jövőben. "Várakozásaink szerint a jövőben növekedni fognak a digitális eladások, mi pedig ki szeretnénk ezt használni." - nyilatkozta Morhaime. Az in-game petek ropogós dollárokért való osztogatása tehát csak az első lépés volt, további lehúzások várhatóak. A hard-core raidelőknek ettől függetlenül nincs miért aggódni, a további piacra kerülő tárgyak egyike sem lesz létfontosságú. Aki tehát megvan éneklő mini pingvin, rózsaszín plüss warlock és mackómintás pizsi nélkül, az zavartalanul játszhat tovább.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Mav063
2009.11.06. 16:49
rózsaszín plüss warlock
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!