iPon Hírek

SC: Conviction in-game reklámok

Dátum | 2009. 11. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Splinter Cell rajongók már bizonyára tűkön ülnek, hogy megkaparintsák a legújabb részt, melyben hősünk szabad kezet kap a bűnözők kivallatása során. Egyet azért ne felejtsetek el! Miközben a terroristák fejét WC-be nyomkodjátok, vagy épp a körmeiket tépkeditek ki gyengéden, legyetek figyelemmel a háttérben felsejlő dezodor reklámokra!


Jobb lesz ha ehhez minden gamer hozzászokik, mert a Microsoft Advertising játék részlege egyre gyorsabban növekszik. Már nem csak a sport és versenyzős játékokban tűnnek majd fel hirdetések, hanem a hagyományokat megtörő Splinter Cellhez hasonlóakban is. Számíthattok majd poszterekre és rövid mozgóképes anyagokra is helyenként.

A jövőbeni hirdetők megsegítésére az Ubisoft még egy "heat map"-et is készített, amely egy térkép azokról a helyekről, ahol a játékosok a legsűrűbben fordulnak meg. Ez minden valószínűséggel majd meghatározza a kisebb-nagyobb reklámfelületek árát is, de ez persze számunkra mellékes. Majd meglátjuk, hogy mennyire lesznek zavaróak, ha egyáltalán.

                               

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. TescoZsomi
2009.11.14. 17:47
Versenyzős meg sportos játékokban ez nem is zavaró,m ert a versenyek/sportok zömét már a való életven is bevették a reklámok. Kíváncsi leszek hogy oldják meg, hogy ne legyen zavaró.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tnm
2009.11.14. 21:15
korábban is voltak reklámok a sorozatban, szal ez nem lesz akkora újdonság (Airwaves meg Axe volt talán a 2. részben?)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nullpoint
2009.11.14. 23:20
Oké!!
Rakják tele reklámokkal a játékokat. DE!
Akkor többet ne adják pénzért. Ennyi.
Én tuti nem fogom megvenni 20000 ért az olyan játékot amin még olusz milliárdokat keres a reklám miatt a fejlesztő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nullpoint
2009.11.14. 23:21
*plusz*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2009.11.15. 14:09
Hát egyelőre ez még elég kiforratlan dolog, ha elterjed és a hirdetők hajlandóak is normálisan fizetni érte, akkor lehet majd azzal jönni, hogy legyen olcsóbb a játék, mert halál jogos lesz. Számomra is csak árcsökkenéssel összekapcsolva elfogadható valós reklám az arcomba (főleg ha idővel tényleg nem csak képek lesznek).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bunfi
2009.11.16. 16:35
crackereknek újabb kihívás. kivágni a reklámokat ha ésszel csinálják, engem nem fog zavarni... de az észben bízok a részükről a legkevésbé...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ZowW
2009.11.20. 01:19
A GTA 5 rádióiban már valós reklámokat hallhatunk majd....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!