iPon Hírek

Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark

Dátum | 2014. 09. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark olyan platformer, amely harci, kaland és fejtörő elemeket is tartalmaz - és részecskéket, a játék helyszíne ugyanis egy részecskekert, ami pont olyan, mint egy állatkert, csak épp részecskékkel. Mivel alacsony a kerítés, az összes részecske megszökik, és mindenütt eluralkodik a nem matematikai értelemben vett káosz. A kertet lezárják és Schrödinger macskáját hívják segítségül, hogy rendet teremtsen. Főhősünk szerencsére nincs egyedül, képes ugyanis összegyűjteni a kvarkokat, akikből különböző dolgokat képes építeni, pl. platformokat, helikoptereket, buborékokat vagy gránátokat, melyek jó szolgálatot tesznek neki a lopós leptonok, kleptomániás gluonok, és csökönyös Higgs-bosonok befogásában és megszelídítéseben. A Raiders of the Lost Quark egy színes, vidám és teljesen eszement platform-kalandjáték, amelyet a kezdőktől a Nobel-díjasokig bárki élvezhet. Ha valaki kedvet kap utána ahhoz, hogy a valós életben is nyomozzon a történetben szereplő részecskék után, az már csak hab a tortán. A Team17 és az Italic Pig által készített indie játék szeptember 23-án fog megjelenni PC-re Steamen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. CyberPunk6...
2014.09.11. 15:53
Elmés alapötlet, a videó alapján gusztustalan kivitelezéssel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. szmodics
2014.09.11. 20:19
"melyek jó szolgálatot tesznek neki a lopós leptonok, kleptomániás gluonok, és csökönyös Higgs-bosonok befogásában és megszelídítéseben." Nagyon aranyos, de azért ennél én is többre, mélyebbre számítottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. m76
2014.09.11. 23:50
Team17 inkább az Alien Breed felújított változatát adhatná ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dbelam
2014.09.12. 11:17
A második videó, amire azt mondtam életemben, hogy ezt a játékot ki kell próbálni - az első a psychonauts volt, és nem bántam meg. (talán még a puzzle agent, akkor legyen harmadik)

A "Thing inside the box" pedig kifejezetten beteg.
Ezt kellene hypeolni, nem a kecskeszimulátort...

Ha még beletesznek pár levezetést is az egyenletekbe, akkor lesz ám új generációs atomfizikus

Viszont a Team17 és indie hogy fér meg egymás mellett? Az indie már szinonímája a befejezetlen, bugos, drága de pont értelmetlen játékoknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!