iPon Hírek

Screenshotok – így is lehet

Dátum | 2012. 10. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Duncan Harris gyűjteménye különböző játékokban készített screenshotokból áll, melyek a lehető legnagyobb felbontásban, a legjobb beállításokkal készülnek, és ráadásként még extra tweakeket, modokat, nagyfelbontású textúra pakkokat és egyéb finomságokat is igénybe felhasznál hozzájuk. Az eredmény úgy néz ki, mintha a játékokhoz készült koncepciórajzok vagy festmények keltek volna életre.

Skyrim
Az úriember legújabb projektje a Mass Effect 3 képgyűjtemény, amelynek elkészítéséhez 4K-s rendert, 4xSGSSAA élsimítást, az illumination mod 1.5-öt, a Smarteck nagyfelbontású textúráit, egyedi FOV beállítást és timestopot használt. A Mass Effect 3 persze ilyen beállításokkal és egyéb extrákkal már játszhatatlan lenne, így Harris két erősebb Nvidia kártyát használt annak érdekében, hogy a játék egyáltalán megmozduljon, és így is csak 10 alatti fps számot tudott elérni.

Mass Effect 3
Harris galériájának régebbi darabjai olyan játékokban készültek, mint a Skyrim, Alan Wake, Alice: Madness Returns, Bioshock, Crysis 2, COD: Modern Warfare 2, Deus Ex: HR, EVE Online, Bulletstorm és még sok más cím, melyek közül mindenki válogathat kedvére.

Akit érdekelne, Harris konfigurációja az alábbi alkatrészekből áll:
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. i2k010
2012.10.10. 14:21
Nem túl erős gép - ráadásul a swap fájlnak egy SSD... nyilván van pénze kidobni a cuccot 2 év múlva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2012.10.10. 15:24
Ha SSD mellett vinyóra teszed a swap file-t, akkor gratulálok. Pont elvesztetted ezzel az SSD előnyét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. i2k010
2012.10.10. 18:01
Nem kell gratulálnod - ha az SSD-re teszed a swapfile-t, akkor az MLC és az állandó használat miatt az nagyon gyorsan belassul [legjobb esetben is fél év] és egy 7200 RPM-es HDD sebességét nyújtja, majd annál is lassabb lesz.
Érdemes utána olvasni - nem véletlenül írják, hogy a swapfile-t át kell tenni gyors HDD-re, és sok RAM esetén a swap letiltása is járható út.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. thedevelop...
2012.10.10. 18:55
i2k010: magerg arra célzott, hogy nem kell félteni az SSD-t. Nem megy az olyan hamar tönkre, egyszerűen szabadon kell hagyni a meghajtó tárkapacitásának 20%-át, a wear leveling meg had dolgozzon a háttérben.
Egyébként nem javasolt kikapcsolni a lapozófájlt, függetlenül a rendelkezésre álló memória nagyságától.

Mivel az SSD-ket a sok kis fájl írása terheli meg jobban, ezért inkább a böngésző cache-t érdemes áthelyezni RAM drive-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Flegeton
2012.10.10. 19:35
16GB memoval rendelkezik, biztos le van tíltva a swap. Nekem is 16GB memo + ssd a rendszernek és le van tíltva a swap, ha írnia kell akkor is a (7200) lemezre írjon.
Ennyi memóriával lehet csinálni ramdrivot is és oda is lehet bármit rakni, ráadásul alázza az ssd-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!