iPon Hírek

Secret World fizetési modell (UPDATED)

Dátum | 2011. 08. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ígéretesnek tűnő misztikus új Funcom MMO játék hagyományos előfizetéses modellel fog működni, jelentette be a fejlesztő. Emellett viszont lesz in-game piaca is már a starttól fogva, tudhattuk meg a játék közösségi menedzserétől.

Nem kell semmi komolyra gondolni, itt kényelmi szolgáltatásokat és karakter testreszabáshoz használható tárgyakat vehetünk (ruhák és hasonlók). Magyarul semmi olyat nem szerezhetünk be, ami bárminemű előnyhöz juttatna minket a többiekkel szemben. A Funcom többször kihangsúlyozta, hogy csak a karakterünket "cicomázhatjuk" a piacról, semmi erősítés nem lesz.

"A karakteretek ereje csak abban rejlik majd a Secret Worldben, hogy milyen jól játszotok, nem attól függ mennyi pénzt szántok rá."

A Secret World jövő áprilisban startol, a bétajelentkezést viszont elcsúsztatták, egyelőre nincs információ róla, hogy mikor indul.

UPDATE

Jött egy új trailer és
elindult a regisztráció a bétára!

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. melwilya
2011.08.29. 18:52
Csalódtam a játékkal kapcsolatban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bigtbk3
2011.08.29. 21:12
Én is csalódtam hisz manapság egyre jobban törnek előrre az F2P MMO-k, illetve a Buy2Play-ek lásd GW2 népszerűsége, és a meglévő havidíjas MMO-k is térnek át a F2P-re és sikereket halomoznak ezáltal.
Egyszerűen nem értem, az AoC is F2P lett és azt állitják ,hogy most nagyon megy a szekér.
Funcoméknál vki hamar akar sok pénzt -.-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. melwilya
2011.08.30. 07:00
Reméljük azért meggondolják magukat idővel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!